Hoorn

Sherlock Holmes City Game in Hoorn
Actief Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Hoorn. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Game in Hoorn
Maak in Hoorn kennis met Empire City Game, de uitdagende GPS game van Actief Events, die Europa razendsnel verovert. Geen zin in een standaard spelprogramma in de stad? Deze virtuele game is hypermodern, waarbij teambuilding voorop staat. U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het Misdaadspel. Maak uw borst maar nat! Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen? U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best! Tijdens het spelprogramma heeft u ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Ook uw kennis over de stad wordt getest. Weet u bijvoorbeeld in welke eeuw de Grote Kerk is gebouwd? We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café in Hoorn. Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - 1 consumptie en - GPS Tablets - Portofoons - Leuke prijs voor het beste team - Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Tip: Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
I Love Holland Quiz in Hoorn
Tijdens de I Love Holland Quiz van Actief Events in Hoorn wordt uw kennis over de Nederlandse muziek en algemene geschiedenis even op de proef gesteld. En de quizmaster weet van uw familie-uitje of personeelsfeest een hilarisch spektakel te maken. Uw gezelschap wordt verdeeld in een aantal teams en het winnende team neemt de unieke hoofdprijs mee naar huis. Meneer de Quizmaster laat tevens een aantal geluidsfragmenten horen waar u de uitvoerende artiest bij mag zoeken. Concentratie en een paar flinke flaporen zijn altijd meegenomen! Met ons eigen jurylid wordt niet gedelibereerd op straffe van diskwalificatie! Natuurlijk kunt u onderling even overleggen over het goede antwoord. Deze unieke quiz wordt gespeeld op een gezellige locatie in de binnenstad van Hoorn. Na afloop kunt u dan ook gerust even met uw eigen winnende team de bloemetjes buiten zetten! Inclusief: - Acteur: quizmaster (als typetje) - Decor - Rad - Kostuums en oranje attributen - Leuke prijs voor het winnende team - Locatie hartje Hoorn Prijs: 10 - 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW 15 - >   personen € 27,50 p.p. excl. BTW Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
The Wedding Planner in Hoorn
Actief Events biedt nu het meest bijzondere vrijgezellenuitje aan: The Wedding Planner! Het is de dag voor het huwelijk en het blijkt dat de ceremoniemeester er een puinhoop van heeft gemaakt. Er is namelijk nog vrijwel niets geregeld! Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken!
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Crazy 88 in Hoorn
Crazy 88 is doorgedraaid, spannend en komisch uitje in Hoorn! Heb je even activi-tijd? Actief Events biedt in Hoorn het meest hilarische uitje van Nederland aan: Crazy 88! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88. Crazy 88 staat voor 88 (tè) gekke opdrachten, die binnen een bepaalde tijd dienen te worden uitgevoerd. Nu vonden wij van Actief Events 88 opdracht wel erg veel, u krijgt daarom de keuze uit 3 verschillende punten categorieën. Wordt er gekozen voor een opdracht voor 5 punten, 10 punten of juist voor 20 punten? Via de telefoon krijgt u te horen welke opdracht er gedaan moet worden, om het gekozen punten aantal binnen te slepen! Wees alvast maar voorbereid op de volgende opdrachten: 1. Drink een kopje koffie bij iemand thuis 2. Verdien een euro als straatartiest 3. Help een oud vrouwtje oversteken 4. Doe allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans op de Roode Steen O, dit valt best mee hè? Haha! Nou, maak uw borst maar nat! De andere opdrachten zijn namelijk véél uitdagender, véél grappiger en vooral vééééél CRAZIER!!! U wordt in het centrum van Hoorn opgesplitst in teams van 5 - 8 personen en op pad gestuurd met belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het gekst…uuhh we bedoelen het snelst! Moge de CRAZIEST winnen!! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - 1 consumptie - Consumptie voor onderweg - Filmcamera tijdens het spel - Prijsuitreiking - Alle filmpjes digitaal na afloop Prijs: 10 - 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW 15 - >   personen € 25,50 p.p. excl. BTW De opdrachten die u van ons krijgt zijn aangepast aan de wensen van de groep, van een beetje crazy tot héél crazy! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat in Hoorn
Tegen de achtergrond van de historische binnenstad van Hoorn organiseert Actief Events het hilarische en ludieke spel Wie is de Rat. Uw gezelschap wordt verdeeld in teams en in elk team zit een geniepige saboteur van de tegenpartij. Deze 'rat' zal er alles aan doen om uw opdrachten te laten mislukken om zo meer punten te verdienen voor zijn eigen 'rattennest'.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Crime City Hoorn
Maak in Hoorn kennis met de hypermoderne virtuele game Crime City van Actief Events. Tijdens dit actieve spelprogramma, waarbij teambuilding voorop staat, gaat u met behulp van tablets en portofoons de strijd met elkaar aan. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! In plaats van Crime City kunt u ook kiezen voor Empire City Game. Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende? Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert. Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans! We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café. Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - 1 consumptie en - GPS Tablets - Portofoons - Leuke prijs voor het beste team - Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Tip: Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Get The Picture Fotopuzzeltocht in Hoorn
Zin in een gezellige speurtocht? Bij de 'Get the Picture' fotopuzzeltocht van Actief Events in Hoorn gaat u allerlei fotografische opdrachten uitvoeren, onze eigen 'Worldpressphoto' om het zo maar te zeggen. Wel op tijd weer binnen zijn voor een lekker drankje natuurlijk. Een heerlijk uitje voor vrienden en familie! De jachthavens, de Hoofdtoren, de verschillende artistieke straatjes en niet te vergeten de Roode Steen zijn allemaal voorbeelden van prachtige ornamenten die u met behulp van een digitale camera gaat vastleggen. U mag zelf de route bepalen natuurlijk maar uiteindelijk moet u weer bij het startpunt uitkomen. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en onze vakkundige begeleiders leggen alles tot in detail uit. Bonuspunten krijgt u ondermeer als u bijvoorbeeld een BN-er fotografeert of een fiets zonder voorwiel (dat moet niet al te moeilijk zijn). Onze professionele jury kiest vervolgens de winnaar die er met de “Get the Picture” hoofdprijs vandoor gaat!. Na afloop krijgt u alle foto’s op een CD mee naar huis. Geniet van deze pittoreske speurtocht door deze mooie stad van Nederland en maak de mooiste foto’s! En niet alleen van uw vriend of vriendin natuurlijk! Veel plezier! Inclusief: - Leuke prijs voor het winnende team - Enthousiaste begeleiding - Een camera voor elk team - CD met alle foto's - 1 consumptie - Teambuilding - Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
The Hangover in Hoorn
Actief Events biedt nu een gloednieuw vrijgezellenuitje aan: The Hangover. Jullie gaan deze virtuele game spelen in het centrum van de stad, waarbij we hilariteit, actie en ontspanning garanderen.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
I Love Holland Quiz in Hoorn
Deze bijzondere I Love Holland quiz van Actief Events in Hoorn kan door iedereen worden gespeeld. Onze quizmaster gaat u vragen stellen over de Nederlandse taal, onze eigen muziekhistorie en natuurlijk ook over de algemene geschiedenis van ons kikkerlandje. Alles komt aan bod. En wat te denken van de verschillende geluidsfragmenten waarvan u de uitvoerende artiest zal moeten raden? Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en het winnende team krijgt uiteindelijke onze eigen “I Love Holland” hoofdprijs. Met onze quizmaster, tevens jurylid, zal niet worden gedelibereerd op straffe van diskwalificatie! Bent u een beetje thuis in de geschiedenis van uw vaderland? Misschien moet u zich eens op de proef laten stellen om uiteindelijk met onze fantastische prijs naar huis te gaan! Voor het familie-uitje of personeelsfeest, deze quiz is altijd goed voor een hilarische middag! De quiz wordt gespeeld op locatie in de Hoornse binnenstad zodat u na afloop nog even kan gaan stappen! Inclusief: - Acteur: quizmaster (als typetje) - Decor - Rad - Kostuums en oranje attributen - Leuke prijs voor het winnende team - Locatie hartje Hoorn Prijs: 10 - 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW 15 - >   personen € 27,50 p.p. excl. BTW Tip: Bij Actief Events kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers. Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
GPS Speurtocht in Hoorn
Zin in een speurtocht in één van de mooiste stadjes van Noord-Holland? Aan de hand van een aantal pittige opdrachten de leukste plekjes van Hoorn ontdekken? Maar vindt u het idee van een speurtocht een beetje achterhaald…? Actief Events heeft dan een verrassende oplossing; de GPS Speurtocht! Wat gaan we doen? Actief Events heeft voor u een leuke GPS-speurtocht uitgezet in het centrum van Hoorn, waarbij u een aantal lastige opdrachten dient uit te voeren. U krijgt een aantal coördinaten en een opdrachtenboekje. Volg de juiste route door de Binnenstad, de Jachthavens, de Waag en andere leuke plekjes in Hoorn, voer de opdrachten uit en win! Klinkt vrij eenvoudig, is ’t niet? Zeker als u weet dat u van ons GPS-apparatuur meekrijgt. Appeltje-eitje denkt u? Daar zult u achterkomen! Het is namelijk geen TomTom o.i.d., waar alle straatjes, steegjes en grachtjes in Hoorn op worden aangegeven, maar professionele apparatuur die alleen maar begin en eindpunten aangeeft en de kortste route in een rechte lijn! U moet dus zèlf op zoek naar de juiste route en tussendoor ook nog de opdrachten uitvoeren, want wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen…! Inclusief: - Ontvangst - Programma uitleg - Uitleg GPS - GPS dropping met vragen / opdrachten - 2 consumpties - Prijsuitreiking Prijs: 10 - 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW 15 - >   personen € 22,50 p.p. excl. BTW De speurtochten van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events “treasure hunts” can also be held in the English language) Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Moordlunch in Hoorn
In de historische binnenstad van Hoorn trakteert Actief Events u op een combinatie van culinair genoegen en ludiek theaterspel: de moordlunch. Wij nemen u mee naar één van de beruchtste restaurants van Hoorn. U krijgt een script en de perfecte aankleding om de moordlunch te beginnen. Er is een lugubere moord gepleegd en samen met onze rechercheur gaat u uw tafelgenoten aan een streng verhoor onderwerpen. U krijgt een script, de juiste aankleding en een rol. U speelt bijvoorbeeld een geheimzinnige maffiabaas, een deftige zakenman of de vrouw van de burgemeester. Het licht wordt gedimd…. Bij de koffie is het wel duidelijk wie het beste motief had voor deze lugubere daad. En dat vingergetrommel van uw buurman spreekt boekdelen! Los de moord op en ontvang de hoofdprijs van deze middag. Samen met de rechercheur werpt u zich op de crimineel en slaat u hem in de boeien….op naar het cachot! Inclusief: - Uitgebreide lunch - Begeleiding door professionele acteur(s) - Toepasselijke aankleding - Script - Prijs voor de beste speurneus! Prijs: 10 - 14 personen € 52,50 p.p. excl. 6% BTW 15 - >   personen € 47,50 p.p. excl. 6% BTW Tip: Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
De Grote Sportquiz in Hoorn
Op zoek naar een ontspannen uitje voor een sportieve groep? Actief Events biedt nu een afwisselende sportquiz aan in een gezellige kroeg in het centrum van de stad. We mengen een vleugje ‘Ik Hou van Holland’ door de quiz wat zal zorgen voor een fantastische ambiance!
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
Moorddiner in Hoorn
Speel het moorddiner van Actief Events in Hoorn. Maak kennis met rechercheur Woudstra, een politieman in hart en nieren en net opgeklommen tot inspecteur. Dit is zijn eerste grote klus! Aan hem de zware taak om deze moord op te lossen. Rechercheur Woudstra is ogenschijnlijk kalm en rustig, maar zeer gedreven; er staat immers veel op het spel! Hij moet zich waarmaken; de moord oplossen betekent ongetwijfeld promotie! Maar als het hem niet lukt om deze zaak te klaren...terug naar de straatdienst? En u? wie bent u? Maffiabaas, prostituee, alcoholist, toiletjuffrouw of non? Bent ù de moordenaar van de man die in de gang van het restaurant ligt? Met het moorddiner van Actief Events kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak in Hoorn, waar u getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. U speelt een personage in een moordverhaal en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage en in uw rol. Nadat u het script hebt doorgenomen en zich hebt omgekleed gaat het spel beginnen. Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft. Speel het moordspel en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen? Of...zelf plegen? Inclusief: - Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze - Begeleiding door professionele acteur(s) - Kleding - Script - Prijs voor de beste speurneus - Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Prijs: 10 - 14 personen € 62,50 p.p. excl. 6% BTW 15 - >   personen € 57,50 p.p. excl. 6% BTW
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Hoorn
Een avontuurlijk Crazy Dinner Game van Actief Events in de binnenstad van Hoorn, afgewisseld met drie overheerlijke dinergangen in diverse restaurants? Dit event heeft zijn plaats verdiend binnen de top tien van onze arrangementen! Want wat gaat u eigenlijk doen? U wordt ontvangen door één van onze professionele hosts die uw gezelschap opsplitst in verschillende teams. Elk team krijgt via de mobiele telefoon diverse ludieke opdrachten te horen. Welke dit zijn zullen we nog even niet prijs geven. U zult alle opdrachten registeren op een videocamera zodat de jury uiteindelijk kan zien of ze daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Ondertussen gaat u tijdens deze tocht heerlijk eten in de diverse restaurants die wij aan u doorgeven. De Crazy Dinner Hoorn Hoofdprijs wordt in de wacht gesleept door het best presterende en het best gedocumenteerde team. Na afloop ontvangt u van ons de filmpjes digitaal, zodat u uw rare “strapatsen” nog eens goed kunt bekijken. Een avontuurlijk dag en heerlijk genieten van de Hoornse horeca. Geniet van het dessert! Programma-indicatie: 18.00 - 19.00 Voorgerecht 19.00 - 20.00 Crazy game deel 1 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht 21.00 - 22.00 Crazy game deel 2 22.00 - 22.30 Nagerecht Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Filmcamera tijdens het spel - Alle filmpjes digitaal na afloop - Uitgebreid 3-gangen diner - Prijsuitreiking Tip: Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy 88 in Hoorn
Actief Events biedt in Hoorn het meest hilarische uitje van Nederland aan: Crazy 88! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN tv-programma Crazy 88.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Walking Dinner in Hoorn
De inwoners van Hoorn zitten niet stil! Dit is de stad met het grootste aanbod aan stadswandelingen. Je kunt er hofjeswandelingen maken, een route die langs religieuze beelden voert, een gedempte grachtenwandeling, een havenwandeling, een kloosterwandeling en ga zo maar door. Fantastisch allemaal, ware het niet dat deze wandelingen zich toespitsen op steeds één aspect van het gevarieerde handelscompagnie-stadje.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ranking The Stars in Hoorn
Een fantastische spelshow in Hoorn beleven? Speel Ranking the Stars, met onze eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster, waarbij diverse geheimen op tafel komen! Eindelijk! Dit is bij uitstek het meest ideale uitje om elkaar (nog) beter te leren kennen!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kroegenspeurtocht in Hoorn
Wandel door Hoorn, los een aantal leuke, maar lastige vraagstukken op en drink een borrel met de 'locals': deze Kroegenspeurtocht dit is dé manier om de stad te leren kennen! Ga mee met Actief Events op Puzzelkroegentocht in Hoorn en vind aan de hand van een aantal pittige vragen en opdrachten uw weg door het prachtige Hoorn. Als u de juiste oplossingen en antwoorden vindt, wordt u de weg gewezen naar een aantal gezellige Hoornse kroegen. Hier kunt u een borrel drinken en tevens een heleboel leuke en interessante informatie van kroegeigenaren en klanten. Op deze wijze komt u op de leukste plekjes van de stad, wandelt u langs de gezelligste grachtjes en over de oudste pleintjes van Hoorn. Ontdek de mooie èn de gezellige kanten van misschien wel de leukste stad van Noord Holland. Enne…toch liever een van de ervaren Actief Events gidsen mee? U zegt het maar; alles is mogelijk! Inclusief: - Prijsuitreiking - 4 consumpties - Consumptie voor onderweg - Enthousiaste begeleiding De spelprogramma's van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events “treasure hunts” can also be held in the English language) Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Crazy Brunch in Hoorn
Op drie locaties in Hoorn lekker eten en tussendoor ook nog hilarische opdrachten uitvoeren: Actief Events Crazy Brunch staat garant voor een uitstekende culinaire avontuurlijke ontdekkingsreis. Wat gaat u doen? U wordt door één van onze begeleiders ontvangen in het kloppend hart van de stad en uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Vervolgens zult u met behulp van een videocamera uw opdrachten moeten registeren zodat u kunt bewijzen dat u zich er niet met een “Jantje van Leiden” heeft afgemaakt. Uw opdrachten krijgt u door per telefoon. Welke dat zijn houden we voorlopig nog maar even geheim! Tijdens dit leuke event gaat u genieten van diverse gangen in verschillende restaurants. Het decor van de Crazy Brunch verandert voortdurend en tijdens het dessert in het laatste etablissement zal uitgezocht worden wie met onze fantastische hoofdprijs naar huis gaat! Natuurlijk krijgt u uw eigen opgenomen Crazy Brunch Video van ons cadeau zodat u nog even kan nagenieten van de rare fratsen die u heeft moeten uithalen…. Programma-indicatie: 13.00 - 14.00 Voorgerecht 14.00 - 15.00 Crazy game deel 1 15.00 - 16.00 Hoofdgerecht 16.00 - 17.00 Crazy game deel 2 17.00 - 17.30 Nagerecht Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Filmcamera tijdens het spel - Alle filmpjes digitaal na afloop - Uitgebreid 3-gangen lunch - Prijsuitreiking Optioneel: Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet