Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Fotopuzzeltocht in Hoorn

Details over dit uitje

Zin in een gezellige speurtocht? Bij de 'Get the Picture' fotopuzzeltocht van Actief Events in Hoorn gaat u allerlei fotografische opdrachten uitvoeren, onze eigen 'Worldpressphoto' om het zo maar te zeggen. Wel op tijd weer binnen zijn voor een lekker drankje natuurlijk. Een heerlijk uitje voor vrienden en familie!

U mag zelf de route bepalen natuurlijk maar uiteindelijk moet u weer bij het startpunt uitkomen. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en onze vakkundige begeleiders leggen alles tot in detail uit. Bonuspunten krijgt u ondermeer als u bijvoorbeeld een BN-er fotografeert of een fiets zonder voorwiel (dat moet niet al te moeilijk zijn).

Onze professionele jury kiest vervolgens de winnaar die er met de “Get the Picture” hoofdprijs vandoor gaat!. Na afloop worden alle foto's digitaal toegestuurd. Geniet van deze pittoreske speurtocht door deze mooie stad van Nederland en maak de mooiste foto’s! En niet alleen van uw vriend of vriendin natuurlijk! Veel plezier!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Achteraf de foto's digitaal toegestuurd
  • 1 drankje
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan