088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Reviews
8.6/10 gebaseerd op 105 reviews van Trustpilot
S Haringa.
mei 30, 2024
Wat een topdag
We hebben een hele leuke middag/avond gehad. We zijn met 30 man op stap geweest en het evenement was zeer geslaagd. We hadden goede begeleiding en aansluitend hebben wij lekker gegeten. De voorbereiding met mr. Hoeke van Actief Events was zeer bekwaam en ik kan iedereen Actief Events aanbevelen.
Lees meer
Yvette
juli 4, 2023
Fantastisch!
Alles was top geregeld. Onze partymanager op locatie heeft ons compleet ontzorgd en dat is wat je wenst. Dat je zorgeloos kan genieten. Wij raden Actief Events aan en als je partymanager Robin inzet is het gegarandeerd een succes! Bedankt wij zijn nog steeds aan het nagenieten!
Lees meer
Dominique
september 26, 2020
Ik Hou van Holland Quiz
Een geweldige middag samen met Robin! Wat een topper van een spelleider. Enthousiast gewoon een topspel met hem gespeeld.
Lees meer
Manon
april 18, 2019
Expeditie Robinson in Zandvoort
Afgelopen weekend het Expeditie Robinson spel gespeeld op het strand van Zandvoort. Erg leuk spel en de begeleiders hebben het uitje goed verzorgd. Wij hebben een leuke dag gehad en zijn erg tevreden naar huis gegaan!
Lees meer
Sanne
april 17, 2019
Flikken in Haarlem vrijgezellenfeest
Vorige week Flikken in Haarlem gedaan. Heel tof spel vooral voor vrijgezellenfeest, zoals wij ook hadden. We hebben het erg naar ons zin gehad. Echt een aanrader!
Lees meer
Lisa
mei 31, 2018
Sherlock Holmes City Game in Alkmaar
Fantastische dag gehad! Vlekkeloze organisatie van Actief events. Het spel zelf was ook heel realist! En dan nog als kers op de taart hadden een enthousiaste begeleiding met een gezellig eind drankje. Een dag om nooit te vergeten dus!
Lees meer
Job van Stiphout
mei 3, 2018
Crazy 88 in Alkmaar vrijgezellendag was top!
Bedankt Actief Events! Het spel heeft de meest komische opdrachten, de begeleiding was super en een fantastische afsluiting van een onvergetelijke vrijgezellendag.
Lees meer
Sander Weel
december 6, 2013
Geweldig leuke avond gehad en goed geregeld.
Actiefevents heeft ons moordspeldiner goed georganiseerd en geregeld!
Lees meer
Robin Schmidt
oktober 9, 2013
Leuke en uitstekend geregelde dag gehad met Actief Events!
Voorafgaand uitstekende voorlichting gehad met betrekking tot het leukste/beste uitje voor de betreffende groepssamenstelling, uiteindelijk is het monopoly city game in Amsterdam geworden. Met ons bedrijf hebben wij een ontzettend leuke dag gehad, mede door de goede en enthousiaste begeleiding van de gids op locatie. Wij zullen de volgende keer zeker weer Actief Events inschakelen voor ons bedrijfsuitje.
Lees meer
mevrouw Spoelstra
maart 26, 2013
GRANDIOOS,PERFECT,SUPER FANTASTISCH
DE TAFELS WAREN IN ELK RESAURANT AL GEDEKT,DE TIJDEN SLOTEN PERFECT OP ELKAAR AAN EN HET ETEN WAS GRANDIOOS,THKS
Lees meer
heer Kleinlooh
januari 31, 2013
Een gaaf, gezellig en humoristische avond
Wij hebben genoten van een hele gezellige avond. Wij dachten een rustig dineetje te hebben maar het werd een kompleet andere avond dan wij verwacht hadden. Het begon al met een verrassende tafelschikking die wij erg waardeerden. Dit duurde tot dat er plotseling een politierechercheur op dook. Iedereen stomverbaast. Iedereen kreeg een rol toededeeld door deze fantastische rechercheur. Zij had goed naar de personages gekeken. Het werd een kompleet feest, afgewisseld met heerlijk eten. Het is jammer dat restaurant madame marlie er mee gestopt is. Goede service vooraf een borreltje met een hapje. Nogmaals willen wij (ook namens onze familie en vrienden) bedanken voor deze heerlijke avond.
Lees meer
Berber
december 19, 2012
Het was fantastich! Een groot feest van herkenbare tunes en liedjes waar je blij van wordt.
TIjdens een chique diner hebben we de Top 2000 a gogo quiz gespeeld. Het was een geweldige aanvulling op het diner. Iedereen kwam meteen los, meezingen, handjes in de lucht, helemaal gezellig. De quizmaster deed het ook erg leuk. Zeker een aanrader als je met een groep een leuke informele activiteit zoekt waar de muziekliefhebber goed aan zijn trekken komt.
Lees meer
Yvonne Schoumacher
december 4, 2012
Zeker voor herhaling vatbare wandeling met verhalend vertellende spontane gids!
Met 8 dames, eind november, op stap in Haarlem! We kozen voor het Haarlemse Hofjes Hoppen en dat bleek een zeer goede keuze. We hebben erg genoten van de mooie hofjes in de stad en de bijzondere verhalen die daar bij hoorden. Deze werden op een levendige en humorische wijze aan ons verteld. Echt een aanrader, zelfs met regen en ijzige wind.
Lees meer
Ingrid de Wit, Shell Ned VerkoopMij.
november 27, 2012
Uitstekende samenwerking en organisatie!
Ik heb ActiefEvents benaderd voor een Retail Inspiratie Tocht door Rotterdam voor een groep van 75 deelnemers. Tijdens het eerste gesprek werd aangegeven dat dit voor hen ook nieuw was, maar dat zij er mee aan de slag zouden gaan. En dat deden zij met veel enthousiasme! Uiteindelijk heeft hun uitstekende organisatie er voor gezorgd dat wij een geweldige tocht door het centrum van Rotterdam hebben gehad. Alles was tip top in orde, de logistiek, de tocht, en de samenwerking. Voor mij is ActiefEvents een aanrader voor iedereen die een leuk bedrijfsuitje wil organiseren.
Lees meer
de heer Admiraal
november 5, 2012
Schrijf hier een interessante titel.
Gewoon goed.
Lees meer
mevrouw Balazs
oktober 26, 2012
Geweldig ontspannend na een hele dag vergaderen
Restaurant : Madame Curlie, gezellig, geweldige service van alle medewerkers en het eten is denk ik het lekkerste dat ik in Nederland al heb gegeten, voor de rokers buiten stond de heater op dit is ook erg leuk en gezellig. Magic Steve : goede trucs iedereen zat met verbazing te kijken, zelfs als je er iets van kent kon je niet zien wat hij deed. Hij was ook grappig wat heel leuk was. Hij nam zijn tijd per tafel en telkens hij kwam nam hij andere "vrijwilligers" dus iedereen is aan de beurt gekomen, heel fijn. Bedankt voor de geweldige avond.
Lees meer
organisator teamdaguitje Ahold
oktober 18, 2012
Gewoon goed geregeld!
Het contact met actief events verliep zeer plezierig. Goede en duidelijke communicatie. Er is voledig waargemaakt wat er is beloofd.
Lees meer
mevrouw Bianca
oktober 17, 2012
Maakt een uitje makkelijk
Leuke evenementen, voorkeuren kunnen besproken worden en er wordt meegedacht.
Lees meer
mevrouw Nijskens
oktober 8, 2012
Middag schaamteloos genoten!
Afgelopen zaterdag een vrijgezellenfeest gegeven voor 2 stelletjes die resp 10 en 20 jaar getrouwd zijn. Eindelijk het feest waar ze recht op hadden. We hebben de Ratrace in Gent gedaan, helemaal geweldig! Ontzettend leuke opdrachten. Zo hebben wij als apen door de winkelstraat gelopen, heeft er 1 van ons in een kliko gezeten om mensen te laten schrikken, een vreemde ten huwelijk gevraagd enz. Hilarisch! We hebben er nog lol om! Dit moet je zelf ook echt eens meemaken!
Lees meer
mevrouw Pepping
oktober 4, 2012
Topdag
Last minute geregeld vrijgezellenuitje. Een enthousiaste begeleider en helaas een iets te enthousiaste "rat" waardoor veel leuke filmpjes expres verloren zijn gegaan, grrrr. Maar ja.... we hebben altijd de foto's nog. Wanneer je de opdrachten te horen krijgt krab je je even achter de oren maar al snel wint de meligheid het en blijken de opdrachten een eitje! Ik vond het prima geregeld; goede communicatie, niet duur. We hebben ervan genoten!
Lees meer
mevrouw van den Hoek
oktober 2, 2012
Een uitje dat alles heeft:uitdaging,spanning, inventiviteit en lol!
Hoi, wij hebben toch een leuk uitje gehad! het had alles: uitdaging, inventiviteit, spanning, en natuurlijk een hoop lol als je met een groep dames over de zeedijk rent met een aantal GPS apparaten en een aantal portofoons. Je zag de mensen denken...... Ben je niet fanatiek dan wordt je het wel. Ik kan het je echt aanraden als je een uitje in familie, vrienden of werkkring moet organiseren. Je moet echter wel goed ter been zijn want je kunt een aardige afstand afleggen! Kortom super leuk!
Lees meer
mevrouw Bouwmans
september 18, 2012
In een ontspannen sfeer grenzen verleggen en werken aan teambuilding.
Het was een actieve middag waarbij een aantal mensen hun schaamte even opzij moesten zetten en tegelijker tijd grenzen moesten overschreiden om de opdrachten zo snel en goed mogelijk te volbrengen. Deze waren zeer gevarieerd en dit alles leidde tot hilarische situaties waarin creativiteit en moed nodig was om alles tot een goed einde te brengen. Voor een groep een ideale activiteit omdat alle ( verborgen) talenten die aanwezig zijn onder de deelnemers aangesproken worden en naar voren komen.
Lees meer
C. van den B.
september 3, 2012
Lachen, gieren en brullen!! Crazy 88 is een actief uitje met LEF!!
Wij hebben met een meidengroep van 13 als vrijgezellenactiviteit de ‘Crazy 88’ in Rotterdam geboekt. Geweldig wat je allemaal voor elkaar krijgt als je een beetje brutaal bent! ;-) Wat hebben wij gelachen, de opdrachten waren heerlijk gek en voor ieders 'lef-niveau' was er wel een opdracht. Natuurlijk gingen wij voor de gekste opdrachten (met de meeste punten)!!! De toiletdame in de Bijenkorft keek wel even verbaasd toen een vriendin mij inpakte als een mummie (met WC-papier!). Hahahaha! Ook verliep de organisatie zonder problemen en Colin van Actief Events heeft het spel ook erg leuk geleid. Kortom: wij waren zeer tevreden hoe het is verlopen en ik zou het iedereen aanraden (die ook een beetje lef heeft en van actie houdt)!
Lees meer
Judith Scholten
augustus 27, 2012
Het was een zeer geslaagde middag met veel lol en humor!
Wij hebben the ratrace gedaan. We kregen hilarische opdrachten en hebben ons erg vermaakt in het drukke Arnhem! Borreltje drinken bij iemand thuis. Knuffelen met een politieagent. Als straatartiest geld verdienen! Geweldig! Ik zou het zo nog een keer doen! Groetjes Judith
Lees meer
mevrouw Prins
augustus 7, 2012
De meest crazieste middag van ons leven!
Het was een hele leuke middag die we met elkaar in spanning hebben beleefd. Beide groepen hadden ook een super leuk ruilmiddel! Doordat beide groepen zo fanatiek waren en de meeste gekke opdrachten hebben uitgevoerd beleef je super veel lol!
Lees meer
Geert
juli 25, 2012
super teamactiviteit voor durfals en lefgozers!
Heel goede activiteit, heel geschikt voor een teamactiviteit. We hebben genoten en hebben ons flink uit kunnen leven! Voor ieder van onze groep een activiteit die ze nog niet kenden. Dit heeft tot veel enthousiaste reacties geleid en veel nieuwe ideeen om in het werk met kinderen te gebruiken. Het mooiste is eigenlijk dat je vooraf niet kunt weten of voorspellen wat je gaat doen. Het blijft een verrassing. Voor de uitbundigen onder ons een hele uitdaging! Een beetje lef en buitensporigheid maakt het nog veel leuker. Het allerleukste moet nog komen; de aftermovie! Dan hebben we gelijk weer een teamuitje, twee vliegen in een klap dus! We hebben en super middag gehad, hebben enorm veel lol gehad én veel om over na te praten. Zeker de moeite waard! Begeleiding was spontaan en hartelijk!
Lees meer
Marinka
juli 16, 2012
een geweldige ervaring!
Op onze dag was er veel regen voorspelt. Bij het ontvangst regende het en kregen we de mogelijkheid on binnen te blijven of gewoon de activiteit buiten uit te voeren. Onze aanstaande bruid kreeg de keuze en ging als een bikkel voor de activiteiten op het strand. Gelukkig konden na een kwartier de poncho's uit. De opdrachten waren leuk, gezellig en uitdagend. Het was een TOP middag om niet te vergeten!
Lees meer
Saskia
juli 12, 2012
Gezellige avond met veel plezier en goed eten
Door omstandigheden kon niet iedereen op tijd aanwezig zijn, maar daar is heel goed op ingespeeld en alles is heel goed verlopen. Het eten was heerlijk en goed verzorgd. De opdrachten waren ook leuk om te doen.
Lees meer
belinda van essen
juli 9, 2012
een heel leuk en gezellige middag
wij hebben het heel gezellig gehad. we hebben veel gelachen. begeleiding was spontaan en erg behulpzaam. is zeker een aanrader en ik zou het zeker nog een keer willen doen.
Lees meer
Natascha
juli 3, 2012
Goed georganiseerd, leuke dag!
Leuke begeleiding van Jolijn bij de Crazy 88 tour in Hoorn. Goede opdrachten, leuke sfeer. Lekker eten in de Tuynkamer.
Lees meer
Rebekka Ras - Mach6 a Globecomm company
juli 2, 2012
Super!
Onzettend leuk uitje te Volendam. Heerlijk en niet te weinig gegeten bij Restaurant Pieterman en een erg leuke "smartlappen" workshop gehad. Echte aanrader. Daarnaast ook nog wijzer geworden door de gids die ons begeleide door Volendam. Erg leuk gedaan en geen moment verveeld! Bedankt!
Lees meer
Ariane
juni 26, 2012
Leuk!
Precies goed, een uurtje iets leuks doen op een vrijgezelle-feestje. De braziliaanse leraar was erg enthousiast en kreeg iedereen zover om radslagen en handstanden te maken. Erg veel gelachen, dank!
Lees meer
Renate Kes, Cavex Holland BV
juni 15, 2012
Heerlijk ontspannend!
Leuk om na een dag vergaderen met Europese gasten af te sluiten met een steptocht door Haarlem onder leiding van een goede gids met een gezonde humor!!
Lees meer
Mo
juni 11, 2012
Het was hilarisch !
Wij hebben Crazy88 gedaan in Middelburg.Het was perfect geregeld,de begeleiding liep met ons mee dus was helemaal top met Niels ! In het begin moesten we even op gang komen,maar we hebben enorm genoten, veel gelachen het was gewoon een geslaagd vrijgezellenfeest !
Lees meer
C. van der Meer
juni 7, 2012
Alles was perfect geregeld !
Actief Events hebben we ingeschakeld voor de organisatie van het jaarlijks uitje van onze tandarts-praktijk. En.. alles was perfect geregeld. De gids, die ons in de stad rondleidde, was er op tijd, was enthousiast en wist overal wat over te vertellen. Hij eindigde bij het restaurant, waar een keurig gedekte tafel klaar stond en waar we heerlijk gegeten (en gedronken) hebben. Kortom, mede door Actief Events hadden we een top-dag !
Lees meer
kika
juni 4, 2012
super leuk
Crazy 88 is een erg leuk uitje om met groep te doen. Je doet dingen die je anders nooit zou durven om te kunnen winnen... erg leuk
Lees meer
Dirk van Veld
mei 31, 2012
Geweldige Middag!!
Beste Actief Events, Via deze weg wil ik jullie laten weten dat wij een ongelooflijke leuke maar vooral een crazy middag hebben beleefd in Breda. De hele groep deed ontzettend zijn best om de opdrachten allemaal zo goed mogelijk uit te voeren, om uiteindelijk de prijs mee naar huis te nemen! Bij een volgend teamuitje houden wij jullie zeker in ons achterhoofd!
Lees meer
Anna Holland, Universiteit van Amsterdam
mei 30, 2012
Ook dit jaar weer een perfecte dag!
Net als vorig jaar hebben wij ook dit jaar ons personeelsuitje met de hulp van Actief Events georganiseerd en net als vorig jaar was het weer een groot succes. Actief Events heeft goed met ons meegedacht over de invulling van het dagprogramma. Er konden zelfs elementen worden toegevoegd die niet in het originele programma stonden zodat het uitje perfect op maat was voor ons. We hebben genoten van een leuke, enthousiaste spelleider, de mooie stad Haarlem en het heerlijke zonnetje dat de hele dag scheen.
Lees meer
mevr Atsma
mei 27, 2012
Actief events heeft ons teamuitje fantastisch geregeld!!! Bedankt!!!
Het uitje was super, alles was goed geregeld, en de reacties uit het team waren top. Iedereen heeft een leuke dag gehad, dit allemaal dankzij jullie. Hopelijk tot een volgende keer.
Lees meer
Anne
mei 25, 2012
Een geslaagd personeelsuitje
Wij hebben met ons bedrijf een GPS speurtocht door Haarlem gedaan. De speurtocht was goed georganiseerd. Dit in combinatie met de enthousiaste begeleider resulteerde in een gezellige en geslaagde dag!
Lees meer
Eev Doets
mei 25, 2012
Super avondje, met een katertje de volgende dag!
Super avondje, met een katertje de volgende dag! We hebben echt een super gave avond gehad in Alkmaar dankzij Actief Events. Heerlijke vrijgezelle avond gehad, echt een aanrader! Zo leuk dat het ook allemaal gefilmd is en dat we nog eens een avondje kunnen lachen.
Lees meer
Rosanne
mei 25, 2012
Goed geregeld
Door actief Events hebben wij genoten van een geslaagd teamuitje.
Lees meer
Maaike
mei 25, 2012
Topdag!
Met ons vrijgezellenfeestje hebben we de "Ik Hou van Holland Quiz" gedaan in Haarlem. Het was hilarisch!!! Hard gelachen, leuke quizmaster die alles tot in de puntjes aanvoelde en een perfecte locatie! Absoluut en aanrader :D
Lees meer
Christiaan Bennik
mei 22, 2012
Dit event was een feest voor de hele familie!
het evet 'oud hollandse spelen' was goed georganiseerd! de ruimte die hiervoor beschikbaar was, was knus en gezellig. de begeleider Bart, deed het erg leuk. met de familie een geweldig leuke middag gehad!!
Lees meer
Sanne
mei 18, 2012
Hilarisch gênant!
Met een vrijgezellenfeest hebben we de ratrace gedaan in Leeuwarden. Ongelovelijke gênante opdrachten zorgden bij ons voor buikpijn van het lachen! Regel bijvoorbeeld maar eens een container midden in het centrum van Leeuwarden, ga daar in zitten en laat 5 mensen schrikken! Hilarisch! Alle opdrachten moeten gefilmd worden, dus extra leuk beeldmateriaal om te laten zien tijdens de grote dag!
Lees meer
Marcel Kerkhof
mei 15, 2012
Zeer geslaagde dag, leuke opdrachten, goede begeleiding.
Goed georganiseerd. Leuke opdrachten, duurde niet te kort en niet te lang.
Lees meer
Daniël Bartels
mei 3, 2012
Leuke activiteiten voor een personeelsdag
Actief events kan alles op jou aanpassen zoals je dat wilt. Het is lekker ontspannen en het zijn leuke opdrachten om te doen. Verder is de organisatie erg goed. Het personeel is te herkennen en de mensen op kantoor zijn erg vriendelijk. Kortom wil je een leuke dag kun je makkelijk terecht bij ActiefEvents
Lees meer
Ginny Nollen
mei 1, 2012
Superleuk!
Heel erg leuk.een aanrader.
Lees meer
Cindy Rotgans
april 28, 2012
Geweldig, erg klantvriendelijk en goed georganiseerd.
Vier dagen voor het vrijgezellenfeest heb ik contact gezocht met actief events. Actief Events is klantvriendelijk, denkt mee met de klant, hebben een goed organisatie vermogen, zijn snel, ze bieden alles waar klanten in deze tijd naar op zoek zijn. Wij hebben het spel Crazy 88 gespeeld in Alkmaar, we hebben ontzettend gelachen met elkaar, uiteindelijk was de prijsuitreiking in de kroeg, het was allemaal top geregeld!
Lees meer
Kinderopvang
april 23, 2012
Ontdek het fanatisme van je collega in dit spel!
Wat een avond! Het begon al met de teamcaptain, wie gaat dit doen en wat mag jij aan? De vragen over muzikanten en het doorfluitserspel waren echt top. Hoe fanatiek die bel gerinkeld heeft als we een antwoord wisten, sommige vlogen door de ruimte! Meezingen, ja daar waren we goed in, sommige stille collega's veranderde in ware feestbeesten! De avond was goed voor het team, voor de samenwerking, de lachspieren en de sfeer, kortom een avond niet snel te vergeten!
Lees meer
Lindy
april 18, 2012
Het was een opvallend crazy creatieve middag!!
Alles was goed geregeld. Onze begeleidster Angela was precies op tijd op het afgesproken punt, ondanks alle voorbereidingen van de Marathon in Rotterdam. Ons team heeft op een zeeer creatieve manier alle maffe, maar leuke opdrachten weten te vervullen en daardoor ook gewonnen! Onze vrijgezel vond het echt een fantastische middag. Het is dank ook zeker een aanrader om dit aan een vrijgezelleparty toe te voegen!! Bedankt Angela en Actief Event! Groetjes Lindy
Lees meer
Sandra Martens
april 11, 2012
echt hollands gezellig
We hebben met een vrijgezellenfeest het spel Ik hou van Holland quiz gedaan.....Nou het was zeer geslaagd, zelfs de geen spelletjes mensen deden fanatiek mee. Er werd luidruchtig gebeld en meegezongen en de jongens van de organisatie deden ook mee met onze reacties
Lees meer
mirjam
maart 27, 2012
hilarische en erg goed georganiseerde middag gehad met crazy 88
Wat het beloofd komt het ook echt na. Het contact met actief events gaat prima, zelfs een sms voor aanvang van het spel. Erg betrokken dus en belangstellend! Wij misten alleen de adres gegevens waar het spel plaats ging vinden, maar dit is opgelost dmv een telefoontje!
Lees meer
Lieven Mallants
maart 26, 2012
Geweldige avond, goed georganiseerd!!
Wij hebben een zéér leuke avond beleefd in Gent! De organisatie door jullie was perfect en de horecazaken waar we gegeten hebben zijn met zorg geselecteerd! Begeleider Niels heeft het spel in goede banen geleid en was de perfecte gids door de straten van Gent
Lees meer
Marloes Piek
maart 15, 2012
top avond
Op het allerlaatste moment bij Actief Events aangeklopt om voor een internationaal gezeldschap een moord diner te verzorgen. Ondanks dat het allemaal erg kort dag was (6 dagen tot het event), was alles binnen een dag geregeld dankzij Nicky. De acteur die de avond aanwezig was was goed, vrolijk, attent en het script hilarisch. De locatie was goed en het eten nog beter (restaurant Dipper in Groningen). De reacties van de aanwezige waren erg positief en er is nog lange tijd over deze avond nagesproken en gelachen.
Lees meer
Bas
februari 27, 2012
Goed geregeld!
Goede communicatie, leuke begeleider, flexibele instelling. Leuk gedaan, goede ervaring!
Lees meer
Marleen
februari 22, 2012
Een betrouwbaar, laagdrempelige en persoonlijke service van Actief Events!
Wij hebben het Ik Hou van Holland Diner gedaan in Hoorn. We zijn erg tevreden over de avond. Onze quizmaster maakte er een leuke avond van. We vonden de spellen erg leuk. Ook de spellen tussen het eten door vonden we een pluspunt, zo wisselde het zich af en had je een avondvullend programma. We zijn goed geholpen door Actief Events, het personeel was altijd altijd bereikbaar voor vragen, kreeg snel antwoord via de email. Bedankt voor deze avond!
Lees meer
Martin
december 23, 2011
Wij hebben een geweldige dag gehad!
We hebben zaterdag 26 november een personeelsuitje gehad via Actief Events. Onder leiding van 3 enthousiaste medewerkers moesten wij diverse vreemde en leuke opdrachten uitvoeren in het centrum van Den Haag. Dit leverde enkele hilarische taferelen op. Daar waar de wat oudere collega bij sommige opdrachten zoiets had van dat ga ik echt niet doen had de jongere collega zoiets van ik doe het wel! Dit maakte het werken in kleine groepjes van 7-8 mensen zo leuk, omdat er altijd wel iemand was die het niet durfde uit te voeren maar er gelukkig ook iemand was die dat wel deed. Deze dag was erg afwisselend en zat er een goed verschil tussen de verschillende opdrachten die we uit moesten voeren. Vooral de jojo ruilen voor iets groters/beters leverde bij de groepjes enkele verrassende resultaten op. Kortom, een zeer geslaagde dag en een echte aanrader als je op zoekt bent naar een leuk personeelsuitje.
Lees meer
Suzanne Blauw
december 12, 2011
Erg tevreden, en goed geholpen!
Wij hebben gekozen voor een Speurtocht door Alkmaar. De route die is uitgestippeld is een leuke route om te lopen, je ziet een hoop dingen die je anders nooit was opgevallen! Leuke vragen ook en je leert er ook van. De begeleiding vooraf en op het einde was goed.
Lees meer
Joke Hinsen
november 28, 2011
Een geweldige avond!
Met 15 medewerkers van het bedrijf een geweldige avond gehad. In 3 verschillende restaurant gegeten en tussendoor opdrachten gedaan. We werden in 3 groepen gedeeld, diegene die de meesten punten hadden had gewonnen een geweldige !!!!!!! dat gaan we niet verklappen. Elke groep heeft het leuk en gezellig gehad, het eten was goed en de begeleiding deed ook gezellig mee. sommige opdrachten waren op het randje en deze werden dan ook niet gedaan. Verder alleen maar lol gehad en de mensen die in de stad waren hebben er ook van genoten. Al was het maar om de rare dingen die we deden. Wil je een avond vol met verrassingen en goed eten. Boek een Crazy Dinner Game.
Lees meer
Sander Bakker
november 21, 2011
Top!
We hebben een heel leuk uitje gehad!
Lees meer
Helen Sluijter
november 4, 2011
Goedgeorganiseerde, gezellige, interessante dag!
Van begin tot eind was alles top georganiseerd en kregen we nog meer dan we hadden verwacht.
Lees meer
Lineke
november 4, 2011
Zeer geslaagde activiteit
Tijdens de activiteit goed bereikbaar. Leuke begeleiding. Niet duur. Al met al goed georganiseerd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lees meer
loes
november 3, 2011
Crazy 88
super middag gehad! Erg veel gelachen, goede begeleiding ga zo door!
Lees meer
S Bakker
november 3, 2011
Top uitje gehad!
We hebben een geweldige dag gehad!!
Lees meer
W. Marges
mei 16, 2013
Een aanrader!!!
Hallo, Het was een fantastische middag. We hebben met het schoolteam meegedaan aan de Ratrace. De opdrachten waren voor het overgrote deel goed en leuk om te doen. Je doet opdrachten waarvan je nooit gedacht zou hebben het ooit te durven. Het haalt het slechtste in een mens naar boven. Wel geven we het advies rekening te houden met de groep vwb de keuze van de opdrachten.
Lees meer
P Kreuk
maart 25, 2013
Superleuk uitje, sportief, interessant en hilarisch. Wat wil je nog meer ?
Heel erg leuk uitje, de tijd vloog om. Sportief, interessant en het wedstrijd-element maakt dat je extra fanatiek bent. Heel leuk en voor herhaling vatbaar!
Lees meer
De Toren, Heeswijk-Dinther
februari 26, 2013
Uniek groepsuitje waar iedereen aan mee kan doen
Uniek, gezellig uitje waar iedereen aan mee kan doen. Mooie diversiteit aan opdrachten en 2,5 uur is lang genoeg. In de zomer met volle terrassen en meer drukte in de stad lijkt me dit spel wel nóg leuker als met dit koude weer dat wij hebben moeten trotseren. Al met al een geslaagd evenement!
Lees meer
N. Wagener Justitie/DJI/NIFP/IFZ locatie Den Bosch
januari 29, 2013
Prima formule voor teambuilding: ruimte voor ontspannen deelname, maar ook voor spanning en competitie voor wie dat wilden.
Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was helder en de mensen van Actief Events die bij de directe uitvoering van het programma betrokken waren waren behulpzaam, flexibel en vriendelijk.
Lees meer
Amy Heijer
januari 7, 2013
Wij hebben Active Events als zeer prettig ervaren!
Met Active Events heb je een enorm leuke dag voor de boeg. Alles wordt goed geregeld en je hebt nergens omkijken naar.
Lees meer
Astrid
november 28, 2012
Leuke en gezellig gps tocht!
De GPS tocht is ons supergoed bevallen! We hebben haarlem van een hele andere kant gezien! de spel begeleider was ook erg actief en gezellig! De enige tegenvaller was dat er in de speurtocht 2 foutjes zaten! hopelijk zijn deze nu al verbeterd! zeker voor herhaling vatbaar! groetjes Astrid
Lees meer
Ellis Martin
november 22, 2012
Gezellig en leuk!
Leuke restaurant met goed eten. Rondleiding was zelfs met regenachtig weer en storm interessant!
Lees meer
mevrouw Norel
november 19, 2012
Superformiweldig !!
Pop-quiz a go-go ! Een feestje van begin tot het eind !! Lachen , gieren , mee-brullen met hits door de jaren heen , met als quiz-master Krijn en top-locatie de zolder van "de Ark "in Haarlem. . . suc6 verzekerd !!
Lees meer
Boukje
november 5, 2012
ActiefEvents gaf ons spierpijn.....van het lachen!
Op meidenweekend naar Haarlem. Om het weekend compleet te maken Crazy 88 geboekt. Een activiteit die ik zeker kan aanraden. We begonnen wat gereserveerd met de gekke opdrachten, maar al snel buikpijn van het lachen en we werden steeds creatiever om onze punten te verzamelen. ActiefEvents bedankt, maar ook zeker de mensen in Haarlem. De patatboer, de beddenman, de mensen op het terras: Jullie waren fantastisch! We kijken uit naar de komst van de DVD met deze te gekke herinnering.
Lees meer
Mevr Driessen
oktober 18, 2012
Crazy 88 een echte aanrader voor grote, jonge groepen
Wij hebben Crazy 88 in Antwerpen gedaan (met 25 meiden) en hebben het erg naar ons zin gehad. In het begin lijkt het eng om de opdrachten uit te voeren maar als je er eenmaal aan begint, is het erg leuk! Ik denk dat de activiteit vooral voor jonge groepen bestemd is. Ook leuk dat je achteraf een DVD opgestuurd krijgt waarop alle beelden staan.
Lees meer
mevrouw Meijboom
oktober 17, 2012
Een goed geslaagd uitje
Een walking brunch in delft was erg leuk, misschien had de rondleiding wat groter mogen zijn. De gids die we hadden was een vriendelijke en enthousiaste verteller. De eerste twee restaurants waren het beste, de laatste was de bediening niet zo aardig. Het eten was heerlijk en de gezelligheid hebben we zelf gemaakt. Een leuke familiemiddag gehad. Bedankt.
Lees meer
Nancy
oktober 15, 2012
Ratrace 88 in Haarlem was top!
Afgelopen zaterdag 13-10-2012 hebben wij met 14 collega's (jaarlijks personeelsuitje) de Ratrace 88 in Haarlem gedaan. Prima georganiseerd en ook begeleider Thijs heeft zijn best gedaan. Zelf hadden we 2 teams samengesteld. Ontzettend gelachen, veel plezier gehad met de soms waanzinnige opdrachten (sommige opdrachten waren té en hebben we dan ook niet uitgevoerd). Bij aankomst stroomde het van de regen maar gelukkig klaarde het weer op. Al met al een prima aanrader, leuk om met collega's te doen (zo leer je ze eens van een andere kant kennen). Aan het einde van de race de prijsuitreiking in restaurant/cafe De Ark en met zijn allen een drankje genuttigd (onderdeel van het programma). Alle lof voor Actief Events.
Lees meer
heer ter Hedde
oktober 3, 2012
Leuke activiteit voor een grote groep
We werden goed begeleid. De uitleg was duidelijk. Wel scheelt het per persoon of je de 2 uur volmaakt. Sommige jongen hadden het na een paar rondjes wel gezien. Al met algeslaagd.
Lees meer
heer Ooijevaar
oktober 3, 2012
Wie is de rat
We hebben met de afdeling een avondje Wie is de rat gespeeld. De begeleiding was prima, iedereen ging op in het spel, het eten was prima en iedereen ging met een goed gevoel naar huis. Een aanrader dus.
Lees meer
mevrouw Zuurbier
september 29, 2012
Een eniverende avond!
Erg veel gelachen! Zeer vriendelijke en geduldige spelleidster! Had misschien wel leuk geweest als er een paar "serieuzere" opdrachten bij hadden gezeten.
Lees meer
Jeroen Rutte
september 24, 2012
Gewoon goed geregeld
Een leuke en enthousiaste begeleider die goed aanvoelde hoe hij met de sfeer in de groep om moest gaan.
Lees meer
J. Heemskerk
september 23, 2012
Ontdek Haarlem met GPStocht
De GPS tocht in Haarlem hebben wij als erg leuk ervaren. Het is een prima wandeling langs allerlei interessante plekjes van Haarlem. Zo zie je deze stad ook eens vanuit een ander oogpunt. Het wedstrijdelement was prima, leuke opdrachten en alles was goed uit te voeren.
Lees meer
Thessa Hemmer
september 21, 2012
verrassende ratten!
We hebben "wie is de rat"gespeeld op het strand van castricum.Gezellig en enthousiast team begeleiders ,leuke spelletjes en duidelijke uitleg. Verrassende uitslag van wie er uiteindelijjk de rat was. Je gaat elkaar echt met andere ogen bekijken! Al met al een hele geslaagde dag.
Lees meer
mevrouw Nijssen
september 18, 2012
Hilarische ontdekkingstocht in Gouda!
Wij deden de fotopuzzeltocht in de mooie stad Gouda. Je ziet de stad op een hele andere manier en we zullen elke volgende stad waar we komen ook met hele andere ogen bekijken:-) Een uitje en ervaring die goed is voor teambuilding!
Lees meer
M. Coebergh
september 17, 2012
Gekkigheid op het strand
Met 40 collega's de gekste opdrachten uitvoeren. Een mannelijke collega in een rood badpak met blonde pruik en 2 ballonnen, wildvreemde mensen aanspreken en om gunsten vragen, zandsculpturen maken en een gek item zien in te ruilen tegen iets waardevols. Het leidde tot veel hilariteit en verrassende creatieve oplossingen en ideeën. En wat een geluk: het weer zat mee! De 'prijsuitreiking' met borrel na afloop op het terras in de zon kon daardoor niet mooier.
Lees meer
A. van Bavel
september 13, 2012
Een fantastische dag met goed gezelschap
Het was erg leuk! We moesten allerlei opdrachten doen die voor ouderen en jongeren leuk waren! Met goed gezelschap die zich inzet heb je een top dag!!
Lees meer
M. van der Holst
september 6, 2012
Pokerworkshop: Zeer goede begeleiding en redelijke lokatie
Een hele leuke workshop met heel goede begeleiding. Wij hadden een tafel vol pokerdommies, maar de begeleider bleek over eindeloos geduld te beschikken! Hij legde alles keer op keer uit en aan het einde van de workshop leek iedereen het redelijk te snappen. Alleen de pokerfaces lukten niet zo goed. De lokatie was op zich prima, maar de bediening liet vooral tijdens het eten te wensen over. Dit was echter niet te wijten aan de organisatie van de workshop, maar aan het restaurant. Ik zou de workshop rustig nog een keertje doen met een ander groepje mensen. Kan ik er nig iets bij leren!
Lees meer
A Bertens
september 5, 2012
Een erg active, grappige, leuke activiteit
Crazy 88 is een hele leuke grappige activiteit. Wel is het belangrijk dat iedereen fanatiek meedoet!
Lees meer
Danielle van Wijk
augustus 9, 2012
Een geweldige sportieve ervaring.
We hebben de culinaire puzzeltocht door Haarlem gedaan en daarna heerlijk gegeten bij XO. We hadden een vrijgezellendag en waren met 10 meiden. We hebben het super leuk gehad. Is voor herhaling vatbaar. dus wie weet houden we een jaarlijkse meiden dag met een activiteit erbij. Er is genoeg te beleven met actieve events. Namens 10 gezellige meiden... toppertje
Lees meer
Kim
juli 31, 2012
Leuke ervaring
Crazy 88 gedaan in Den Bosch: leuke activiteit voor wat grotere groep mensen. Organisatie was prima. Activiteit werd goed begeleid.
Lees meer
heer Zoon , BPIJ
juli 30, 2012
ongewoon verrassend
prima rondvaart met bekwame gidsen, die zich van te voren even hadden georienteerd op wat voor een bedrijf we eigenlijk zijn en daar goed gebruik van maakten. heerlijk ontspannen rondvaart en een openbarende rondwandeling. Zelfs onze Amsterdammers voelden zich een toerist in hun eigen stad.
Lees meer
Freddie
juli 19, 2012
Ranking the stars baby!
In 1 woord; supertof! Zorg voor een leuke groep vrienden, een paar drankjes en de rest is geschiedenis. Lachen!
Lees meer
15 meiden!
juli 9, 2012
Crazy perfect!!
We hebben een super vrijgezellenfeest gehad en mede dankzij het spel Crazy 88 was het nog hilarischer dan we zelf hadden kunnen bedenken. Top! We zijn benieuwd naar de dvd!!!
Lees meer
An Wassenaar
juni 25, 2012
Topuitje voor een vrijgezellenfeest.
Leuke middag gehad met zijn allen. Iedereen deed lekker mee en daardoor werd het een topmiddag! Het competitie-element maakte dat iedereen fanatiek meedeed. Kortom: genoten!
Lees meer
Ellen beentjes
juni 20, 2012
Een Event vol opdrachten waarbij mensenkennis en humor de hoofdrol spelen!
Erg leuk,kijken hoe je opdrachten kunt uitvoeren,vooral leuk om te zien hoe mensen reageren. Wel ben ik van mening dat je beter van te voren kunt vragen of mensen mee willen meewerken anders kunnen reactie s heel vervelend zijn. Het is wel een heel leuk in elkaar gezet spel.
Lees meer
Ellen
juni 8, 2012
Informatief en gezellig, een mooie combinatie voor een geslaags personeelsuitje
Gisteren heb ik met mijn collega's een Tapastour in Haarlem gedaan. We hebben het voorgerecht, het hoofdgerecht en het nagerecht in verschillende tapasrestaurants gegeten en tussen de gerechten door zijn we door een gids langs de mooie plekjes van Haarlem geleid. Wij hebben heerlijke tapas gegeten en de rondleiding was boeiend. Wat de gids vertelde was informatief, maar doordat het luchtig werd gebracht was het niet te zwaar voor een personeelsuitje. Tijdens het eten was er genoeg tijd om gezellig met collega's bij te praten. Wij hebben dit uitje gekozen omdat wij jonge maar ook oude collega's een leuke avond wilden bezorgen en dat is aan hun reacties te horen gelukt. Het was allemaal erg goed geregeld.
Lees meer
wendy
mei 21, 2012
super leuk uitje !!!
We hebben het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus gevierd tijdens een culinaire fotopuzzeltocht in Amersfoort. Het was erg leuk , het weer werkte gelukkig ook mee. Het eten was erg lekker en de service was ook goed. Een echte aanrader.
Lees meer
M. Potgieter
mei 3, 2012
Het was een zeer geslaagde avond.
Voor het vrijgezellenfeest van mijn zus heb ik het Crazy Dinner Game in Zwolle geboekt. Met een groep van 14 vrouwen hebben wij het erg gezellig gehad, er waren leuke opdrachten, een leuke begeleider en lekker eten. Het enige puntje wat wij hadden was dat we liever het als 1 groep hadden gedaan ipv gesplitst te worden. Maar dat is natuurlijk ieder voor zich. Verder was het Top!
Lees meer
Y. Hopman
mei 1, 2012
Geslaagde middag
Het begon met een vraag voor een leuk uitje voor een gevarieerde groep. Dit werd goed opgepakt en er werden genoeg ideeen aangedragen om uit te kiezen. Uiteindelijk samen met Actief Events een leuke en verzorgde middag samengesteld die ook binnen het budget viel. Uitvoering was prima, we hebben ALLEMAAL een hele leuke middag gehad.
Lees meer
Laura
april 6, 2012
Een gezellig,intressant,actief en leuk spel.
Ondanks dat we uiteindelijk maar met 6 mensen het spel gespeeld hebben, vonden we het erg leuk. Mijn collega's zijn er meerdere malen op terug gekomen dat het een leuk georganiseerd spel was en ze genoten hebben van de avond.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan