Workshop Schermen in Haarlem
Actief Events nodigt u uit voor een Workshop Schermen, in hartje Haarlem, waar professionele schermgrootmeesters u kennis laten maken met de schermsport.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Strandgolf in Noord-Holland
Vergeet alle golfregels en kom met Actief Events Strandgolf spelen in de grootste bunker van Nederland: het Noord-Hollandse strand! Bij dit prachtige spel gaat het niet om individuele scores, maar om de resultaten van het gehele team! Ieder teamlid krijgt dezelfde club en een eigen bal. Per team wordt de 9-holes course afgewerkt, waarbij het totaal van het team bij elkaar wordt opgeteld. Actief Events introduceert hiermee een nieuwe teamsport! Vanzelfsprekend beginnen we eerst met een beach golfclinic, waarbij u de regels uitgelegd krijgt en u op uw techniek kunt oefenen. En reken maar dat er een bijzondere techniek nodig is op deze green (green?). Eén geluk; het is niet erg om in de bunker te slaan…u staat er immers middenin! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - - Materiaal Dit groepsuitje is mogelijk in Bloemendaal aan Zee, Zandvoort en Noordwijk. Strandgolf is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Crazy 88 on the Beach Castricum aan Zee
Actief Events biedt het meest hilarische strand-uitje van Nederland aan: Crazy 88 On the Beach! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88. 
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Salsa Dansen in Alkmaar
Actief Events leert u en uw gezelschap dansen in de Workshop Salsa Dansen, in Alkmaar, vlak bij de sub-sub-subtropische kust van Noord-Holland.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Rondvaart in Alkmaar
Als u aan een rondvaart of grachtenvaart denkt en aan een oude stad in Noord-Holland, denkt u misschien niet direct aan Alkmaar. Actief Events gelukkig wel!
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Beachvolleybal, Lunch & Beach Crazy 88 Castricum aan Zee
We beginnen natuurlijk eerst met een uitleg van de regels en de technieken, gevolgd door een warming up. Maar daarna gaan we echt aan de bak! Breng het geleerde in de praktijk en smash de bal over het net, maak een mooie duik naar een lage bal (zand doet geen zeer!!) en leef je uit!
Vanaf 15 personen
6 uur
Favoriet
Wie is de Rat Arrangement Castricum aan Zee
Een aantal avontuurlijke opdrachten opknappen met het risico dat een lid van uw team de boel probeert te saboteren? U kent natuurlijk het spel van TV maar bij Actief Events kunt u dit leuke spel nu ook spelen tegen het decor van zon, zee en strand. Fantastische opdrachten, een paar ratdraaiers en saboteurs, enige mensenkennis, een prachtig Hollands decor, het zijn maar een paar van de kenmerken van dit fenomenale spel. Het winnende team wordt natuurlijk door onze spelleiders in het zonnetje gezet! En natuurlijk krijgt u bonuspunten als u “de Rat”weet te identificeren.
Vanaf 20 personen
6 uur
Favoriet
Strandgolf Castricum aan Zee
Vergeet alle golfregels en kom spelen IN de grootste bunker van Nederland; het Noord Hollandse strand! Bij dit prachtige spel gaat het niet om individuele scores, maar om de resultaten van het gehele team! Ieder teamlid krijgt dezelfde club en een eigen bal. Per team wordt de 9-holes course afgewerkt, waarbij het totaal van het team bij elkaar wordt opgeteld
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Ranking the Sun Beachparty Castricum aan Zee
Een fantastische spelshow in Castricum aan Zee beleven? Speel Ranking the Stars, met onze eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster, waarbij diverse geheimen op tafel komen! Eindelijk! Speel dit spel nu met de zon en de zee op de achtergrond. Dit is bij uitstek het meest ideale uitje om elkaar (nog) beter te leren kennen! Beleef het unieke ‘Ranking the Sun’ van Actief Events in het Kustgebied van Nederland.
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
GPS Steptocht Castricum aan Zee
Op de step, op de step, ben zo blij dat ik hem heb… Kent u die regel? Komt uit een héél oud liedje, gezongen door Wim Sonneveld. Hij zong dat ergens aan het einde van de jaren 60 van de vorige eeuw. Misschien niet helemaal van deze tijd, maar wij van Actief Events kunnen de man nog steeds begrijpen!
Vanaf 15 personen
3 uur
Favoriet
Smartlappenboot in Amsterdam
Boek een dagje uit om nooit te vergeten: de Smartlappenboot van Actief Events in Amsterdam, met Hollandse levensliederen op het water.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
GPS Fietspuzzeltocht Castricum aan Zee
U bent van plan om met uw gezelschap een heerlijke dag in Castricum aan Zee door te brengen, maar u houdt niet zo van het traditionele…u weet wel, beetje zand liggen, vliegeren, terrasje, patatje… Nee, u wilt actief bezig zijn, een beetje sportief zelfs en tegelijkertijd iets van het mooie kustgebied ontdekken.
Vanaf 15 personen
3 uur
Favoriet
GPS Duintocht Castricum aan Zee
Kijk, dat vinden wij van Actief Events pas leuk …! Wij nemen u mee naar het fameuze Noord-Hollands Duingebied en laten u kennis maken met dit prachtige ongerepte natuurgebied van Castricum aan Zee. Heerlijk dwalen door bos en duin, over smalle klinkerweggetjes en zanderige duinpaden in.
Vanaf 15 personen
3 uur
Favoriet
Strandgolf Egmond aan Zee
Vergeet alle golfregels en kom spelen IN de grootste bunker van Nederland; het Noord Hollandse strand! Bij dit prachtige spel gaat het niet om individuele scores, maar om de resultaten van het gehele team! Ieder teamlid krijgt dezelfde club en een eigen bal. Per team wordt de 9-holes course afgewerkt, waarbij het totaal van het team bij elkaar wordt opgeteld.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Blokarten Wassenaar
Laat u niet misleiden door de naam Blokarten! Dit heeft echt niets te maken het onder invloed van verdovende softdrugs besturen van gemotoriseerde skelters of met een vorm van kunst met rechthoekige figuren (huh?)! Nee, Blokarten is de snelst groeiende vorm van landzeilen! Probeer het eens met Actief Events in het Kustgebied. U bent één met uw kart, het zeil en de wind… Wellicht groeit deze spectaculaire sport in het kustgebied zo snel omdat het zo eenvoudig te leren is en zoo gaaf om te doen!! Actief Events neemt u mee naar het strand, waar professionele blokarters u allereerst de kneepjes van de blokart sport bijbrengen. Nadat u geoefend hebt op een speciaal parcours, wordt u losgelaten op het strand waar u voluit kunt gaan! Durft u het aan om de bestaande snelheidsrecords te breken of bent u meer een rustige blokarter, die geniet van de wind, de zee en het strand? Blokarten is voor iedereen! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Blokarts 1:2 Prijs: 10 - 14 personen: € 52,50 p.p. excl. BTW 15 -  >  personen: € 49,50 p.p. excl. BTW Dit groepsuitje is mogelijk in IJmuiden en Wijk aan Zee. Blokarten is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Landsurfen Wijk aan Zee
Gek op surfen, strand, mooie meiden en coole dudes? Maar toch ook een beetje watervrees…? Actief Events introduceert landsurfen! Zie het als traditioneel windsurfen, maar dan op een surfboard die op luchtbanden staat. Wèl het echte surfgevoel, maar niet dat natte! En reken maar dat het minstens zo spectaculair is als 'water-surfen', maar gemakkelijker te leren omdat de plank stabieler is door de vier luchtbanden en de positie op de vaste ondergrond (dus geen woelige baren..). Spectaculair door de directe besturing met behulp van giek, zeil en lichaam , de hoge snelheden die gehaald kunnen worden en de machtige jumps van soms meters ver! En wees niet bang! Eerst volgen uitvoerige instructies, vervolgens wordt er geoefend op een speciaal parcours alvorens u wordt losgelaten op het grote strand. Uiteraard krijgt u een helm om uw hoofd te beschermen bij overmoed… Surfin’ safari met Actief Events! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Landsurf boards 1:2 Dit groepsuitje is mogelijk in IJmuiden en Wijk aan Zee. Landsurfen is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Smartlappen Workshop in Volendam
Heerlijk hè, meedeinen op echte originele smartlappen! Genieten van andermans drama, nou ja.. met een vette knipoog dan! Nog leuker is het natuurlijk om zelf deze prachtige levensliederen te zingen, maar ja… Hoe kom je aan de teksten en waar leer je de beroemde snik en het befaamde vibrato? Doe mee met de Smartlappen Workshop van Actief Events in Volendam! Actief Events draagt deze naam, omdat ze vindt dat wat haar betreft iedereen best onderuit gezakt naar een leuk liedje mag luisteren (wat overigens ook erg leuk kan zijn!), maar zij vindt eigenlijk dat het actief bedrijven van sport, spel en cultuur het leukst is van alles! Vandaar dat Actief Events u in deze Smartlappen Workshop in Volendam de gelegenheid biedt om zelf, actief dus, te leren om de mooiste smartlappen ten gehore te brengen. Wij leveren u een liederenboek met wel 40 van de prachtigste, dramatische en beroemdste smartlappen aller tijden, een prachtige locatie (met geluiddichte muren…) èn als u wilt…een gediplomeerde zangjuf, die u alle kneepjes van de trantrekkers bij kan brengen. Voor de juf betaalt u een kleine meerprijs. De laatste 30 minuten van deze geweldige en gezellige workshop nemen we op! Aan het einde van de avond krijgt u uw zangkunsten op cd mee naar huis! Inclusief: - Accordeonist - Cd opname - Tekstboekjes - Locatiehuur Prijs: 15 - 19 personen: € 26,50 p.p. excl. 6% BTW 20 - 24 personen: € 24,50 p.p. excl. 6% BTW 25 - 29 personen: € 22,50 p.p. excl. 6% BTW 30 - 34 personen: € 19,50 p.p. excl. 6% BTW 35 - >   personen: € 17,50 p.p. excl. 6% BTW Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Crime City game in Alkmaar
Maak in Alkmaar kennis met de hypermoderne virtuele game Crime City van Actief Events, een actief spelprogramma, waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Paaldansen in Amsterdam
Eens iets anders doen met je vriendinnen of collega's? Deze Workshop Paaldansen van Actief Events in Amsterdam maakt van je uitje een echte belevenis.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Beach Rugby – Strandrugby IJmuiden
Heb je zin in een sportieve workshop, lekker buiten een beetje ravotten in de buitenlucht? Actief Events heeft een speciale Workshop Beach Rugby (strandrugby) in het Kustgebied, om de conditie van je vrienden en vriendinnen een beetje op te krikken! Weet je al hoe een rugby tackel gemaakt wordt? Wat gebeurt er met een penalty of een scrum? Kom dat ervaren met de clinic RUGBY!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet