Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Hoorn

Details over dit uitje

Gek doen in het centrum van Hoorn? Het kan met deze mix van Crazy 88 en Wie is de Rat. Dit evenement is een sensatie, want jullie gaan waanzinnige opdrachten uitvoeren en worden allemaal ongelooflijk melig… en ja die Rat, die probeert jullie een beetje op het verkeerde pad te krijgen. Maar laat je niet afleiden!

Jullie worden in het centrum van Hoorn opgesplitst in teams van 5 – 8 personen en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het uitbundigst…uuhh we bedoelen het snelst! En welk team ontmaskert na afloop de rat?

Wat gaan jullie doen? Nou, wat dachten jullie van een optreden als straatartiest of mimespeler? Beetje aanbellen bij de Burgemeester voor een kopje koffie, allemaal erg onschuldig maar je wordt er zo melig van, en dat is nou net de bedoeling! Ludieke acties, daar doen we het voor bij deze Ratrace 88! Veel plezier!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 Drankje
  • Drankje voor onderweg
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Alle filmpjes digitaal na afloop!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan