088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Actief Events heeft in de loop der jaren een groot bestand van Hollandse en Belgische artiesten opgebouwd. Al deze artiesten hebben ruime ervaring en succes.
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap bij uw uitje of arrangement? Actief Events regelt bijzonder drukwerk voor u. Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken.
Lees meer
Een comfortabele boot
U kunt een comfortabele boot huren bij Actief Events. Wij werken al jaren samen met bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Noord-Holland. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. klassieke salonboten, trekschuiten, sloepen, rondvaartboten en partyschepen tegen zeer scherpe tarieven.
Lees meer
Een verzorgde catering
Boek vooraf bij uw uitje of arrangement van Actief Events een geheel verzorgde catering. Wij hebben een goede samenwerking met diverse cateraars in Noord-Holland en het strand. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Foto- en/of video reportage
Laat een foto- en/of video reportage maken van uw uitje of arrangement. Actief Events weet als geen ander dat er anders vaak één of twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Actief Events op verschillende manieren gemakkelijk en veilig betalen, bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Bij Actief Events kunt u vooraf online een hotel reserveren bij uw uitje of arrangement in Noord-Holland en het strand. Uitgerust wakker worden op de plaats van uw evenement? Of na een lekkere vermoeiende dag rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Indien u voor uw uitje of arrangement met een grote groep komt, kan Actief Events een luxe touringcar voor u organiseren. U heeft dan geen last meer van parkeerproblemen en kunt als groep gezamenlijk op de plaats van bestemming arriveren. Een luxe touringcar met airco, minibar en video is zo geregeld!
Lees meer
Parkeeradvies
Als u met eigen vervoer komt, geeft Actief Events u (in Nederland) het parkeeradvies om te parkeren in de parkeergarages van de stad, station of transferium.
Lees meer
Restaurant
Reserveer vooraf een restaurant! Door langlopende samenwerking met Nederlandse en Belgische horeca kan Actief Eventsu een variëteit aan uitstekende restaurants bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse tortilla’s Indonesisch Ajam Smoor of Hollandse Hutspot; niets is onmogelijk!
Lees meer
Tickets
Reserveer vooraf tickets, entreebewijzen en toegangskaarten. Actief Events werkt samen met de leukste en beroemdste musea en attracties. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets en daar heeft u dan weer plezier van!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan