Haarlem

Sherlock Holmes City Game in Haarlem
Actief Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Haarlem. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Game in Haarlem
Maak in Haarlem kennis met Empire City Game, de uitdagende virtuele GPS game, die Europa razendsnel verovert.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Crazy 88 in Haarlem
Actief Events biedt in Haarlem het meest hilarische uitje van Nederland aan: Crazy 88! Een waanzinnig opdrachtenspel, gebaseerd op BNN's tv-programma.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Hangover in Haarlem
Actief Events heeft een uniek vrijgezellenuitje: The Hangover in Haarlem. Jullie gaan een virtuele game spelen in de stad. Hilariteit, actie en ontspanning!
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
I Love Holland Quiz in Haarlem
In de I Love Holland quiz van Actief Events in Haarlem wordt uw kennis over de Nederlandse muziekhistorie en algemene geschiedenis op de proef gesteld.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Wie Is De Rat in Haarlem
Test uw gezelschap op inzicht, sluwheid en doorzettingsvermogen. In hartje Haarlem zult u met Actief Events genieten van het spannende spel Wie is de Rat.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Crime City in Haarlem
Maak in Haarlem kennis met de hypermoderne virtuele game Crime City van Actief Events, een (inter)actief spelprogramma waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
The Ratrace 88 in Haarlem
Gek doen in het centrum van Haarlem? Het kan met The Ratrace 88 van Actief Events, in een mix van Crazy 88 en Wie is de Rat.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Ranking The Stars in Haarlem
Een fantastische spelshow in Haarlem beleven? Speel Ranking the Stars, met Actief Events' eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Get the Picture fotopuzzeltocht in Haarlem
Zin in een gezellige speurtocht? Bij de Get the Picture fotopuzzeltocht van Actief Events in Haarlem gaat u allerlei fotografische opdrachten uitvoeren.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
GPS Speurtocht in Haarlem
Actief Events heeft voor u een leuke GPS Speurtocht uitgezet in het centrum van Haarlem, waarbij u een aantal lastige opdrachten dient uit te voeren.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Haarlem Express
Vecht je in 'Haarlem Express' van Actief Events een weg door de jungle van Haarlem. In de aard van Peking Express ga je het gevecht aan met andere koppels.
Vanaf 20 personen
4.0 uur
Favoriet
The Wedding Planner in Haarlem
Actief Events heeft in Haarlem het meest bijzondere vrijgezellenuitje: The Wedding Planner! Het is de dag voor het huwelijk en er is nog vrijwel niets geregeld!
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Walking Dinner in Haarlem
Haarlem verdient het om te verkennen! Maar u wilt ook een hapje eten en een wijntje drinken? Het Walking Dinner van Actief Events in Haarlem is de oplossing.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Kroegenspeurtocht in Haarlem
De Kroegenspeurtocht alias puzzeltocht van Actief Events in Haarlem kon wel eens zwaarder worden dan u denkt! En ingewikkelder dan u denkt!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Old Haarlem Speurtocht
Leer in de Old Haarlem Speurtocht de hoofdstad van Noord-Holland kennen aan de hand van spannende vragen en opdrachten van Actief Events.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Macaber Haarlem Mysteriespel van Actief Events
Actief Events neemt u mee naar de donkerste gedeelten van Haarlem om u de meest macabere plekjes te laten ontdekken en meemaken in een Macaber Haarlem Mysteriespel. Aan de hand van oude plattegronden komt u in dit spel in aardedonkere steegjes, duistere sloppen en langs inktzwarte grachtjes. U proeft de sfeer van honderden jaren geleden. Los het gruwelijke mysterie op aan de hand van verborgen aanwijzingen en met behulp van de kaart en uw looplicht. Laat u niet bang maken door uw teamgenoten; u wordt dit vanzelf wel… Leer de duistere kanten van Haarlem kennen en probeer de andere teams te slim af te zijn door als eerste de oplossing van het mysterie te vinden. Tijdens een borrel in een (veilig?) kroeggie kunt u enigszins op adem komen en wordt de winnaar bekend gemaakt. Durft u nog? Inclusief: - Prijsuitreiking - Consumptie voor onderweg - 1 consumptie - Enthousiaste begeleiding - Teambuilding Prijs: 10 - 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW 15 - >   personen € 22,50 p.p. excl. BTW De spelprogramma's van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events “treasure hunts” can also be held in the English language) Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht in Haarlem
Nederlanders zijn fietsers! Cliché misschien, maar wel waar. Is ook best logisch, want het is leuk, gezond en sportief natuurlijk. Daar komt nog bij dat je vanaf de fiets veel meer ziet dan vanuit de auto of zelfs te voet. Vandaar dat Actief Events een heerlijke Fietspuzzeltocht in Haarlem heeft bedacht! Gewoon ouderwets met opdrachtenboekje, fiets en iets lekkers voor onderweg op pad. En natuurlijk een prijs voor de snelste ploeg met de meeste goede antwoorden! In groepjes van maximaal 8 deelnemers trapt u langs de mooiste en meest interessante plekjes van Haarlem! Vindt uw route door de stad en kom achter de leukste feitjes en wetenswaardigheden. Uiteraard stoppen we halverwege de puzzeltocht bij een uitspanning om even de kuiten te laten rusten, wat te drinken en even op adem te komen. Maar; niet te lang! Alleen het team dat als eerste aankomt èn de meeste goede oplossingen heeft, wint de Actief Events hoofdprijs! Inclusief: - Prijsuitreiking - 2 consumpties - Consumptie voor onderweg - Fiets - Enthousiaste begeleiding - Teambuilding Prijs: 10 - 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW 15 -  >  personen € 27,50 p.p. excl. BTW De speurtochten van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events “treasure hunts” can also be held in the English language) Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
GPS Steppuzzeltocht in Haarlem
Test uw vaardigheid met step en gps in Haarlem in Actief Events  GPS Steppuzzeltocht! Geen ouderwetse puzzeltocht, maar één die in de huidige tijd past.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Moorddiner in Haarlem
Speel het Moorddiner spel van Actief Events in Haarlem. Wij nodigen u uit voor een uitzonderlijk diner in een geselecteerd restaurant in Noord-Holland.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet