Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie Is De Rat in Haarlem

Details over dit uitje

Test uw gezelschap op inzicht, sluwheid en doorzettingsvermogen. In hartje Haarlem zult u met Actief Events genieten van het spannende spel Wie is de Rat, waarbij verschillende teams punten kunnen krijgen door diverse hilarische en originele opdrachten uit te voeren.

Misschien gaat u wel een partijtje 'klootschieten' rond de st. Bavo op de Grote Markt of moet u diverse toeristen aanspreken om de door ons opgegeven woorden te kunnen vertalen. Het kan van alles zijn. Misschien moet u wel als straatartiest gaan optreden!

Eén van uw teamleden is eigenlijk een spion van het andere team en als ´rat´ is het de kunst om uw opdrachten te saboteren! Deze gluiperige ´rat´ heeft zo zijn eigen instructies meegekregen en hij of zij kan zo zelf punten verdienen en het eigen ´rattennest´ bevoordelen. Deze saboteur moet u natuurlijk zo snel mogelijk zien te identificeren om daarmee meer bonuspunten in de wacht te slepen!

Uiteindelijk zal het beste team een fantastische prijs tegemoet zien. Speel dit hilarische spel in de mooie historische binnenstad van Haarlem en laat de “rat” in de val lopen!

Inclusief:
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan