Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Haarlem Express

Details over dit uitje

Vecht je in 'Haarlem Express' van Actief Events een weg door de jungle van Haarlem. In de aard van Peking Express ga je het gevecht aan met andere koppels.

Je weet niet waar je heen moet, je bent platzak, maar wel een aantal stevige opdrachten èn een mega tijdsdruk en 1 doel; als eerste koppel de finish te halen!

Kun je de druk aan?

In koppels van 5 tot 8 personen ga je de ultieme belevenis aan in dit super spannende spel. Probeer aan de hand van de opdrachten, die zeer cryptisch zijn, de kortste en snelste weg te vinden naar het volgende checkpoint.

Als je daar bent gearriveerd, krijg je van een lid van het Actief Events Team een nieuwe opdracht overhandigd. Dit kan van alles zijn; een stevige fysieke test of een niet echt simpele puzzel. Je dient deze opdrachten zo goed en zo snel mogelijk uit te voeren, want je kunt als tussentijdse beloning ook een sneller vervoermiddel winnen!

De tijd tikt door!

Dus….klaar? Op naar de volgende opdracht!

Voer alle opdrachten uit en vindt zo snel mogelijk je weg naar de eindstreep; het koppel met de snelste tijd èn de meeste juist uitgevoerde opdrachten wint!

Maak gebruik van de talenten van je teamleden en de gezamenlijke groepskracht en win de Haarlem Express!

Heb je even activi-tijd?

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 2 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Vervoersmiddelen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan