Volendam

The Ratrace 88 in Volendam
Gek doen in het centrum van Volendam? Het kan met deze mix van Crazy 88 en Wie is de Rat. Alleen heeft Actief Events de saboteur een Rat genoemd. Dit evenement is een sensatie, want jullie gaan waanzinnige opdrachten uitvoeren en worden allemaal ongelooflijk melig... en ja die Rat, die probeert jullie een beetje op het verkeerde pad te krijgen. Maar laat je niet afleiden!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
I Love Holland Quiz in Volendam
Tijdens de I Love Holland Quiz van Actief Events in Volendam wordt uw kennis over de Nederlandse muziek en algemene geschiedenis even op de proef gesteld. En de quizmaster weet van uw familie-uitje of personeelsfeest een hilarisch spektakel te maken. Uw gezelschap wordt verdeeld in een aantal teams en het winnende team neemt de unieke hoofdprijs mee naar huis. Meneer de Quizmaster laat tevens een aantal geluidsfragmenten horen waar u de uitvoerende artiest bij mag zoeken. Concentratie en een paar flinke flaporen zijn altijd meegenomen! Met ons eigen jurylid wordt niet gedelibereerd op straffe van diskwalificatie! Natuurlijk kunt u onderling even overleggen over het goede antwoord. Deze unieke quiz wordt gespeeld op een gezellige locatie in de binnenstad. Na afloop kunt u dan ook gerust even met uw eigen winnende team de bloemetjes buiten zetten! Inclusief: - Acteur: quizmaster (als typetje) - Decor - Rad - Kostuums en oranje attributen - Leuke prijs voor het winnende team - Locatie hartje centrum Prijs: 10 - 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW 15 - >   personen € 27,50 p.p. excl. BTW  Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Crazy 88 in Volendam
Actief Events biedt in Volendam het meest hilarische uitje van Nederland aan: Crazy 88! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN tv-programma Crazy 88.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Get The Picture Fotopuzzeltocht in Volendam
Actief Events presenteert de Get The Picture Fotopuzzeltocht in Volendam, een gezellige fotografische speurtocht. Zo ontdekt u de prachtige details van de stad en maakt u de mooiste kiekjes van belangrijke monumenten, mensen en gebouwen. Natuurlijk moet er iets op het spel staan en daarom strijd u tegen de andere teams die net als u als razende reporters en paparazzi door de stad rennen op zoek naar ultieme fotomomenten! Tijdens Get The Picture loopt u in teams van 5 - 8 personen door de binnenstad en fotografeert u allerlei markante, opmerkelijke en onvergetelijke highlights. Tevens krijgt u een aantal vragen voorgeschoteld over de plekken die u bezoekt die u zo goed mogelijk moet zien te beantwoorden. Aansluitend drinken we gezamenlijk een slokje en reiken we de hoofdprijs uit aan het team dat alle fotografische opdrachten het best heeft uitgevoerd. Alle foto’s worden na afloop thuisgestuurd. Zin in een uitje? Boek Get The Picture en maak van uw uitstapje een wervelende en verrassend fotospektakel! U raak nooit uitgekeken bij Get The Picture! Inclusief: - Een vragen en opdrachtenboekje - Enthousiaste begeleiding - Een camera voor elk team - CD met alle foto's - 1 consumptie (bier, fris, huiswijn, koffie & thee) - Een tasje met wat lekkers - Teambuilding - Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team - Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Get The Picture van Actief Events kan in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Volendam
Een fantastische spelshow in Volendam beleven? Speel Ranking the Stars, met onze eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster, waarbij diverse geheimen op tafel komen! Eindelijk! Dit is bij uitstek het meest ideale uitje om elkaar (nog) beter te leren kennen!   Enkele dagen voor het uitje vullen de deelnemers een korte vragenlijst in, waarbij u vragen over uzelf beantwoordt en u gaat uw collega’s of vrienden ‘ranken’. Wie vindt u de meest ideale schoonzoon of -dochter? En wie denkt u dat er vroeger het vaakst uit de klas werd gestuurd? Uiteraard kunnen wij de vragen geheel naar uw smaak aanpassen. We verwerken de ingevulde lijsten vervolgens, wat zal resulteren in een spectaculaire en unieke quiz!   In twee- of drietallen gaat u de strijd met elkaar aan. Welk team weet het meest van de overige deelnemers? De quiz bestaat uit meerdere rondes. We bouwen de show langzaam op naar een hoogtepunt! Ronde 1 & 3 Wie kent wie echt goed? De quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. We zullen geregeld een muziekfragment ten gehore brengen, wat zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Weet u wat de anderen vroeger wilde worden of met wie ze wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of u het nou weet of niet.. het gaat sowieso onthuld worden! Ronde 2 & 4 Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog u geklasseerd bent per kwestie. Tijdens de quiz dient u in te schatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Oei… ziet u zichzelf hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!   Welk team sleept de meeste punten in de wacht? Na afloop worden de behaalde punten razendsnel bij elkaar opgeteld en kunt u zich opmaken voor een feestelijke prijsuitreiking! Vergaard uw team de enige roem? Inclusief: - Quizmaster - Leuke prijs voor de winnaar - Toplocatie in centrum Volendam - Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Prijs: 10 - 20 personen 29,50 p.p. excl. BTW 20 -  >  personen 27,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Volendam
Een avontuurlijk Crazy Dinner Game van Actief Events in de binnenstad van Volendam, afgewisseld met drie overheerlijke dinergangen in diverse restaurants. Dit event heeft zijn plaats verdiend binnen de top tien van onze arrangementen! Want wat gaat u eigenlijk doen? U wordt ontvangen door één van onze professionele hosts die uw gezelschap opsplitst in verschillende teams. Elk team krijgt via de mobiele telefoon diverse ludieke opdrachten te horen. Welke dit zijn zullen we nog even niet prijs geven. U zult alle opdrachten registeren op een videocamera zodat de jury uiteindelijk kan zien of ze daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Ondertussen gaat u tijdens deze tocht heerlijk eten in de diverse restaurants die wij aan u doorgeven. De Crazy Dinner Hoofdprijs wordt in de wacht gesleept door het best presterende en het best gedocumenteerde team. Na afloop ontvangt u van ons de filmpjes digitaal, zodat u uw rare 'strapatsen' nog eens goed kunt bekijken. Een avontuurlijk dag en heerlijk genieten van de horeca. Geniet van het dessert! Programma-indicatie: 18.00 - 19.00 Voorgerecht 19.00 - 20.00 Crazy game deel 1 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht 21.00 - 22.00 Crazy game deel 2 22.00 - 22.30 Nagerecht Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Filmcamera tijdens het spel - Alle filmpjes digitaal na afloop - Uitgebreid 3-gangen diner - Prijsuitreiking Tip: Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Brunch in Volendam
Op drie locaties in Volendam lekker eten en tussendoor ook nog hilarische opdrachten uitvoeren: Actief Events Crazy Brunch staat garant voor een uitstekende culinaire avontuurlijke ontdekkingsreis.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
I Love Holland Diner in Volendam
De binnenstad van Volendam is het decor voor een unieke I Love Holland quiz van Actief Events, inclusief diner. Geheel volgens het voorbeeld van het gelijknamige tv-programma gespeeld!
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Moordlunch in Volendam
In de binnenstad van Volendam trakteert Actief Events u op de Moordlunch, een combinatie van culinair genoegen en ludiek theaterspel. Wij nemen u mee naar één van de beruchtste restaurants van de stad. U krijgt een script en de perfecte aankleding om de moordlunch te beginnen. Er is een lugubere moord gepleegd en samen met onze rechercheur gaat u uw tafelgenoten aan een streng verhoor onderwerpen. U krijgt een script, de juiste aankleding en een rol. U speelt bijvoorbeeld een geheimzinnige maffiabaas, een deftige zakenman of de vrouw van de burgemeester. Het licht wordt gedimd…
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Moorddiner in Volendam
Speel het moorddiner van Actief Events in Volendam. Maak kennis met rechercheur Woudstra, een politieman in hart en nieren en net opgeklommen tot inspecteur. Dit is zijn eerste grote klus! Aan hem de zware taak om deze moord op te lossen. Rechercheur Woudstra is ogenschijnlijk kalm en rustig, maar zeer gedreven; er staat immers veel op het spel! Hij moet zich waarmaken; de moord oplossen betekent ongetwijfeld promotie! Maar als het hem niet lukt om deze zaak te klaren... terug naar de straatdienst? En u? wie bent u? Maffiabaas, prostituee, alcoholist, toiletjuffrouw of non? Bent ù de moordenaar van de man die in de gang van het restaurant ligt? Met het moorddiner van Actief Events kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak in Utrecht, waar u getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. U speelt een personage in een moordverhaal en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage en in uw rol. Nadat u het script hebt doorgenomen en zich hebt omgekleed gaat het spel beginnen. Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft. Speel het moordspel en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen? Of... zelf plegen? Inclusief: - Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze - Begeleiding door professionele acteur(s) - Kleding - Script - Prijs voor de beste speurneus - Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Prijs: 10 - 14 personen € 62,50 p.p. excl. 6% BTW 15 - >   personen € 57,50 p.p. excl. 6% BTW
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Wie is de rat Dinerspel in Volendam
Actief Events organiseert in Volendam voor elk strijdend gezelschap het spannende en ludieke spel Wie is de Rat. Daarbij gaat het er om zoveel mogelijk geld te verdienen voor het eigen team. Dit wordt alleen heel moeilijk gemaakt door een verrader in uw midden, een echte financiële Rat die zijn eigen zakken probeert te spekken!
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
I Love Holland Lunch in Volendam
Het populaire programma op tv kunt u ook zelf spelen! Bij Actief Events in Volendam hebben wij het feestelijke decor al klaar staan. Meerdere teams spelen om de felbegeerde hoofdprijs en beantwoorden de leukste vragen over BN-ers en het gedrag van de doorsnee artiest die het te hoog in zijn of haar bol heeft. Afgewisseld met hits, muziekfragmenten en de spontane ingevingen van onze quizmasters!
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet
De Candyman in Volendam
Actief Events kan jouw vrijgezellenfeest of verjaardag nog leuker maken! Met de Candyman of de Candygirl in Volendam wordt de aanstaande bruid of bruidegom even in het zonnetje gezet. De Candyman houdt van gekkigheid en het uitvoeren van doldwaze opdrachten, in een speciaal voor deze gelegenheid geprepareerde uitdossing, een strak pak zodat hij goed kan bewegen! De Candyman likes to pose, hug, act out en meer van dat alles! De Candyman voert allerlei leuke opdrachten uit, misschien treedt hij letterlijk in het voetspoor van een paar politieagenten en doet ze na, of hij laat per ongeluk zijn talenten als straatmuzikant blijken, omarmt wat locale schonen of probeert het gehele plein aan het lachen te krijgen. Alle opdrachten worden op camera vastgelegd, alvast ter vermaak van het nageslacht. Na afloop van dit enerverende en komische "acting out" wordt even heerlijk genoten van een stevige borrel of een spetterend flesje champagne. De gekkigheid wordt even besproken, de filmpjes voorzien van ludiek commentaar. De Candyman kan ook worden gedaan samen met het gezelschap van "the opposite sex", oftwel, bruid en bruidegom komen elkaar spontaan tegen in de binnenstad en een kleine concurrentiestrijd zal beginnen, gevolgd door een liefdevolle omhelsing, zoenen en lentekriebels. Niet te vergeten, de Candyman likes to pose, hug, dance drink en party! Inclusief: - Begeleiding - 1 consumptie - Verrassende Candyman-outfit - Consumptie voor onderweg - Filmcamera's tijdens het spel - Alle filmpjes digitaal na afloop Prijs: 10 - 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW 15 - >   personen € 25,50 p.p. excl. BTW Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Biking Brunch in Volendam
Actief Events brengt u een actieve excursie in Volendam. We brengen u in extase door u in de Biking Brunch het beste te laten zien en het lekkerste te laten proeven. Onze gids neemt u mee door het centrum van de stad en samen bezoeken we drie uitstekende restaurants van topkwaliteit! Door de verbazingwekkende anekdotes van onze professionele gidsen komt u onderweg van alles te weten over de bekendste monumenten van de stad van uw keuze en stapt u zo nu en dan eens af voor een culinaire verrassing. Of het nu een gezellig Frans restaurantje of een andere exquise verrassing is, de weg er naar toe is bezaaid met fraaie verhalen over de stad, de cultuur en het dagelijkse leven. En het zorgt ook nog, niet onbelangrijk, voor de broodnodige beweging! Drie keer een ander restaurant bezoeken, het fantastische woelige stadsdecor bekijken en een echte ontdekkingstocht volbrengen, reserveer uw ‘Biking Brunch’ arrangement en geniet op een gezellige en ontspannen manier! Veel plezier! Programma-indicatie: 12.00 - 13.00 Voorgerecht 13.00 - 14.00 Fietstocht deel 1 14.00 - 15.00 Hoofdgerecht 15.00 - 16.00 Fietstocht deel 2 16.00 - 16.30 Nagerecht Inclusief: - Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze - Professionele gids met jarenlange ervaring - Fietsen - Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Handige 'Biking Brunch' tip: Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen en Steppen Brunch in Volendam
Op zoek naar een leuk, actief uitje? Bij Actief Events kunt u in Volendam terecht voor de originele 'Beppen en Steppen Brunch'. Wij zorgen voor de steppen en het beste menu, u zorgt voor het gezellig beppen met onze professionele gids die u van alles vertelt!
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Stand-Up Comedy Diner in Volendam
Zin in een avond vol grappige  anekdotes? En lekker tafelen? Het Stand-Up Comedy Dinner van Actief Events in Volendam heeft het allemaal! Ingrediënten voor deze avond: een professionele grappenmaker die het hele gezelschap in extase brengt, gezellig kaarslicht, waardoor uw gezelschap er nog leuker uitziet en de lekkerste gerechten!
Vanaf 20 personen
3.0 uur
Favoriet
De Jongens Tegen De Meisjes in Volendam
Vooroordelen over de andere sekse genoeg natuurlijk! Tijdens Actief Events vrolijke spelshow 'De Jongens Tegen De Meisjes' in Volendam worden de machomannetjes en de 'shoppende' vrouwtjes onder de loep genomen. Door grappige vragen ontdekken al je vrienden en vriendinnen steeds meer over wat de jongens of de meisjes nu eigenlijk echt beweegt. De strijd gaat beginnen, wie is er slimmer?
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Oud-Hollandse Spelen in Volendam
Actief Events gaat terug in de tijd! En wij hopen dat u met ons mee gaat! Terug naar de tijd van uw ouders of grootouders, de tijd dat er nog geen tv bestond en al helemaal geen Play Station, Wii of X-Box 360! Tijden dat er ’s avonds, na de afwas, met zijn allen spelletjes werden gedaan. Dàt waren nog eens tijden! Toch?
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Volendam
Een avontuurlijk Crazy Dinner Game van Actief Events in de binnenstad van Volendam, afgewisseld met drie overheerlijke dinergangen in diverse restaurants. Dit event heeft zijn plaats verdiend binnen de top tien van onze arrangementen!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy 88 met Borrel en Diner in Volendam
U wordt door Actief Events in het centrum van Volendam opgesplitst in teams van 5 - 8 personen en op pad gestuurd met belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!
Vanaf 12 personen
5.5 uur
Favoriet