Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes City Game in Volendam

Details over dit uitje

Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren met een spannende en vooral uitdagende opdracht? Tijdens de Sherlock Holmes Tablet Game ga je als een echte detective op pad samen met vrienden of collega’s om een moordenaar in de kraag te vatten. Aanwijzingen zijn te vinden door de hele stad en ze zullen in teamverband binnen de gesteld tijd gevonden moeten worden. Welk team pakt de geheimzinnige Jack The Ripper?

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Elk team wordt voorzien van een tablet, een plattegrond en een handleiding. In anderhalf uur tijd dienen jullie zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier wordt het raden van de juiste dader en het juiste moordwapen steeds makkelijker. Wie heeft de grootste ‘speurneus’?

Om het allemaal nog iets interessanter te maken hebben we ook nog enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wil je ook nog lekker dineren of lunchen voor, na, of tijdens het spel?

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Informeer naar de mogelijkheden!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan