Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Volendam

Details over dit uitje

Het is een race tegen de klok voor doorzetters, vrienden en collega’s die de stad intrekken om gijzelaars uit de handen van een gevaarlijke crimineel te bevrijden. Dat laatste is de plot, de uitvoering geschiedt doorgaans in hoog tempo en met een zekere dosis adrenaline. Uiteraard wordt deze uitdagende City Game gecombineerd met een heerlijke maaltijd en een feestelijke prijsuitreiking. Ideaal dus om elk bedrijfsuitje of groepsuitje in een stad naar keuze op de kaart te zetten. Het programma is als volgt:

13.00 – 14.00 Lunch

We beginnen de middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Escape City Tablet Game

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Met behulp van een tablet moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden zien te bevrijden. En anderhalf uur is zeker niet al te lang….Elk team gaat zelfstandig op pad om de locaties te zoeken en te ontdekken waar de gegijzelden zich precies bevinden. Niet alleen via het tablet worden aanwijzingen gegeven, ook op de gevels en gewoon op straat vinden jullie informatie die gebruikt kan worden. Alles om net even die voorsprong te krijgen op de concurrentie!

16.00 – 17.00 Prijsuitreiking en Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Wij nemen jullie u naar een gezellig café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Het winnende team wordt beloond met een welverdiende prijs.

Tijdens de borrel genieten jullie onbeperkt van bier, fris en huiswijn.

ESCAPE CITY IS OOK IN COMBINATIE MET EEN UITGEBREID DINER TE BOEKEN!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in een restaurant naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn tijdens de borrel
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan