Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement in Amsterdam

Details over dit uitje

Speel het 'Wie is de Rat' arrangement van Actief Events in Amsterdam, een spannende teambuilding activiteit in het centrum van de stad.

Bij het woord ‘rat’ denkt u vast niet aan een fijn dier, maar eerder aan een vies en gemeen onderkruipsel.

Heeft u er ook wel eens over nagedacht dat de rat ook erg slim, intelligent en sneaky kan zijn? Deze laatste eigenschappen komen nou net van pas.

Beleef dit uitje nu met korting!

Voor een goede rat verwacht Actief Events dat je goed de boel kunt saboteren. Leid andere maar eens flink om de tuin! Tijdens dit spannende en meeslepende uitje word je opgedeeld in verschillende teams. Elk team bevat een zogenaamde rat.

Tijdens de verschillende spelonderdelen, uitgevoerd in het centrum van Amsterdam, moet de rat ervoor zorgen dat het team geen kans heeft om het spel te winnen. Je zult het je teamgenoten zo lastig mogelijk moeten maken. Laat de ware saboteur in je naar boven komen. Elk team is dus gewaarschuwd, onder jullie loopt een heuse rat rond!

Zeg nou eerlijk, wat is er soms heerlijker dan de boel te verstoren met je geniepige rattengedrag! Gnahaha! Je bespeelt je teamgenoten en werkt zogenaamd goed samen, maar ondertussen laat je overal steekjes vallen, zodat jouw team in de problemen komt tijdens het spel.

De uitdagende taak van het team: ontmasker deze stoorzender in de groep! Dit vergt zeer goede oplettendheid en mensenkennis. Zorg dat jullie op tijd deze rat ontmaskeren, want dan is misschien nog niet alles verloren en zijn jullie alsnog de winnaar.

Het belooft een zeer spannende en meeslepend uitje te worden, waarbij u zich midden in het centrum van het mooie Amsterdam bevindt.

10 - 14 personen € 31,50: NU € 27,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding

Korting:

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan