Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

I Love Holland Beach Dinner Zandvoort

Details over dit uitje

Tegen de achtergrond van de ondergaande zon spelen we aan het strand een ludieke Quiz onder leiding van Actief Events sympathieke Quizmaster. Cocktailtje erbij, een heerlijk diner en een aantal spetterende geluidsfragmenten en veel ludieke vragen over bekende Nederlandse artiesten! Beleef het 'I Love Holland Beach Dinner' van Actief Events.

Het gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, het spel wordt gespeeld tussen de gangen door. Eerst even smikkelen en dan, zijn we er klaar voor? Wie zong deze wereldhit een jaar geleden of waar houden Nick en Simon nou echt van? Paling of haring? Veel gekke vragen tijdens dit exquise diner, voor al die lekkerbekken die op het strand willen genieten van muziek en een echte Quiz! Na het toetje krijgt het beste team de enige echte “I Love Holland Beachaward” uitgereikt!

Beleef de leukste Quiz van Nederland, op het strand met een cocktailtje in de hand en laat je niet afleiden door alle beachbabes en beachboys. Veel plezier!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Leuke prijs voor het winnende team

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kan je gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan