Stranduitjes in Noord-Holland

Actief Events is de grootste organisator van strandevents en stranduitjes in Noord-Holland en daarbuiten. Met ons ruime assortiment van activiteiten hebben wij voor ieder wat wils. Wij organiseren samen met u de ultieme strandevents in Noord-Holland. Wie is de Ratpowerkitenstrandgolfen om zomaar eens een paar voorbeelden uit ons ruime aanbod te noemen! Na afloop van uw strandevent genieten van een heerlijk uitgebreid 3-gangen diner of een overheerlijke barbecue? Alles is mogelijk! Kortom: beleef een fantastisch event! Alles is tot in de puntjes verzorgd!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact
Kitebuggyen op het Strand
Was je vroeger al de schrik van de buurt op je driewieler en moest iedereen voor je opzij springen als jij er aan kwam? En maakte jij een paar jaar later je omgeving onveilig met je laag overscherende en ongetwijfeld vaak neerstortende zelfgemaakte vliegers? Dan is Kitebuggyen op het strand jouw ding! Kom naar het strand. Neem plaats in de driewieler van Actief Events en zet je voeten aan het stuur. Vervolgens krijg je van ons een vlieger in je handen…hiermee regel je de snelheid van je driewieler en neem van ons aan: dat kan héél erg hard gaan!!! Voorwaarde van dit alles is dat je wel een beetje weet hoe je moet vliegeren, want dat is dus je motor! Gelukkig kunnen wij je dat ook leren. We bieden je een combinatie van bijvoorbeeld vliegeren en powerkiten, waarna je vervolgens plaatsneemt in de vlieger buggy. Informeer naar de mogelijkheden! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Kitebuggy's 1:3 Prijs: 10 - 14 personen: € 42,50 p.p. excl. BTW 15 -  >  personen: € 39,50 p.p. excl. BTW Dit groepsuitje is mogelijk in IJmuiden en Wijk aan Zee. Kitebuggy is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kitesurfen IJmuiden
Kitesurfen in IJmuiden,. dat is de ultieme uitdaging! Met kitesurfen staat u op een klein surfboard en u laat u voorttrekken door een speciaal voor dit doel ontworpen vlieger die u met beide handen bestuurt.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Landsurfen IJmuiden
Gek op surfen, strand, mooie meiden en coole dudes? Maar toch ook een beetje watervrees…? Actief Events introduceert landsurfen! Zie het als traditioneel windsurfen, maar dan op een surfboard die op luchtbanden staat. Wèl het echte surfgevoel, maar niet dat natte! En reken maar dat het minstens zo spectaculair is als 'water-surfen', maar gemakkelijker te leren omdat de plank stabieler is door de vier luchtbanden en de positie op de vaste ondergrond (dus geen woelige baren..). Spectaculair door de directe besturing met behulp van giek, zeil en lichaam , de hoge snelheden die gehaald kunnen worden en de machtige jumps van soms meters ver! En wees niet bang! Eerst volgen uitvoerige instructies, vervolgens wordt er geoefend op een speciaal parcours alvorens u wordt losgelaten op het grote strand. Uiteraard krijgt u een helm om uw hoofd te beschermen bij overmoed… Surfin’ safari met Actief Events! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Landsurf boards 1:2 Dit groepsuitje is mogelijk in IJmuiden en Wijk aan Zee. Landsurfen is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Raften Bloemendaal
Actief Events neemt u graag mee naar de snelstromende rivieren van Nederland om daar met een opblaasbare boot (de raft) een spectaculair parcours af te leggen. Maar helaas….ons land beschikt jammer genoeg niet over echt snelstromende rivieren…! Maar zoals u wellicht weet, komen de jongens en meisjes van Actief Events oorspronkelijk grotendeels uit het Hollands kustgebied en waar zijn er nou mooiere golven dan in de branding van de Noordzee? Daar bestaat dus ook de mogelijkheid om fantastisch spectaculair te coast raften, onder begeleiding van een professionele instructeur! Coast raften draait volledig op lef, doorzettingsvermogen, techniek, inzicht en team spirit. De rafts hebben geen motor en geen roer, alles gaat met de peddels. Bepaal je koers door de branding; er vol tegenin of subtiel schuin er door? Loods jij jouw team als eerste door de schuimende Noordzee branding en ga jij als eerste over de eindstreep? Trek je wetsuit aan, zwemvest er overheen, zet je helm op en ga het gevecht aan! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Teambuilding - Materiaal Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Stand Up Paddle Surfen – Suppen Zandvoort
Stand up paddle surfen (ook wel suppen) is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank met een lengte van minimaal tien voet (3 meter) en een peddel.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Stand Up Paddle Surfen – Suppen Bloemendaal
Stand up paddle surfen (ook wel suppen) is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank met een lengte van minimaal tien voet (3 meter) en een peddel.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Zandsculpturen Bouwen Bloemendaal
Ziet u zichzelf nog zitten? Met emmertje en schepje op het strand, in de zandbak of aan het meertje op de Veluwe? U maakt de mooiste bouwwerken; soms hele dorpen, inclusief kastelen, tunnels en waterwegen. U kon daar uren zoet mee zijn en beleefde de prachtigste fantasieën. Tsja, maar u werd ouder en ontdekte andere dingen die op dat moment veel interessanter waren. Maar dat bouwen met zand is altijd wel ergens in uw gedachten gebleven, toch? Dàt waren tijden! Jammer dat u dat niet meer kunt doen op uw leeftijd… Huh? Ècht wel!! Actief Events laat deze goede tijden herleven! Wij hebben een grote berg zand voor u klaarliggen en mensen die u tips and tricks geven om de meest prachtige droomsculpturen te bouwen. Leef u uit en bouw uw droom! Wij denken dat u terug zult denken aan de tijden van weleer, waarbij u weer het jongetje en meisje op dat strand of aan dat meertje bent en uw dromen van vroeger alsnog kunt verwezenlijken. Een mens is nooit te oud… Let op! De doorgang van dit arrangement is afhankelijk van het weer. Wij van Actief Events kunnen en willen veel, maar helaas hebben wij geen invloed op de weergoden. Bij weersomstandigheden waarbij de activiteit niet uitgevoerd kan worden kunnen wij in overleg met u een alternatief programma aanbieden.Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Brandingkanoën Bloemendaal
Actief Events is gek op het Nederlandse strand, is er vaak te vinden en weet dus ook als geen ander wat je allemaal op het strand en in zee kunt doen en beleven! En niet alleen in de zomer, als het strand vol met handdoekjes en glimmende mensen ligt! Echt niet! Juist in de maanden dat de koperen ploert minder fel aan de hemel brandt en de wind de golven en de branding wilder en woester maakt is er veel te beleven op het strand!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
The Hangover in Scheveningen
Actief Events heeft een bijzonder vrijgezellenuitje: The Hangover: een virtuele game in het centrum van Scheveningen. Hilariteit, actie en ontspanning!
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Hangover in Zandvoort
Actief Events biedt nu een gloednieuw vrijgezellenuitje aan: The Hangover. Jullie gaan deze virtuele game spelen in het centrum van de stad, waarbij we hilariteit, actie en ontspanning garanderen.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Powerkiten Castricum aan Zee
Laat je meevoeren door de elementen, voel de wind, de kracht, de snelheid en laat je gaan… Dàt is powerkiten! Zeg maar vliegeren voor grote mensen, met vliegers van zo’n 1,5 m2 tot wel meer dan 20 m2! Op deze dag leert Actief Events u in het kustgebied van Noord-Holland de beginselen van het powerkiten. We beginnen uiteraard met de theorie, de historie en uiteraard de veiligheid. Vervolgens gaat u het natuurlijk zelf proberen! Powerkiten vormt de basis voor andere spectaculaire sporten als kitesurfen, buggyen, flyboarden, snowkiten en skitejumpen. Dus een logisch vervolg is deelname aan 1 of meerder van deze events; zie verder op onze website! Iedereen kan powerkiten, ook als je geen blonde spierbundel bent of strakke beach babe! Het enige waar je over moet beschikken is gevoel voor de wind, de windrichting, de kracht en de reactie daarop van de vlieger. Laat je meeslepen, letterlijk en figuurlijk! Probeer niet de strijd aan te gaan, die win je toch niet! Geef je over aan de kracht van de elementen en beleef deze ultieme ervaring… Inclusief:- Enthousiaste begeleiding- Powerkites 1:3Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Walking Dinner in Scheveningen
Geniet bij het Walking Dinner van Actief Events in Scheveningen van een 3-gangen diner en samen met de vakkundige gids tegelijkertijd van de stad.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
High Tea Tour met gids in Scheveningen
De High Tea Tour van Actief Events in Scheveningen is een rondleiding en stadswandeling met vakkundige gids, inclusief een heerlijke High Tea.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Fietstocht met gids door Scheveningen
De Fietstocht door Scheveningen met gids van Actief Events: een combi van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én calorieën verbranden!
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Rondleiding met gids door Scheveningen
De gids van Actief Events neemt u mee door Scheveningen. In deze rondleiding en stadswandeling laten wij u de mooiste plekjes van de stad zien.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Step by Step door Scheveningen
Actief Events' gids neemt u in de Step by Step steptocht in Scheveningen mee door de stad, een prachtige omgeving om van te genieten.
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Crazy 88 op het strand van Scheveningen
Actief Events biedt het meest hilarische stranduitje en maffe opdrachtenspel van Nederland aan: Crazy 88 'on the beach', op het strand van Scheveningen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Beach Party in Zandvoort aan Zee
Twee gastvrouwen van Actief Events, dressed to kill in beach-outfit, wachten jullie op voor een unieke Beach Party op het strand van Zandvoort aan Zee! Wat? Een strand in Zandvoort? Jazeker, we verplaatsen de zon en de zee naar een gezellige locatie aan het strand van Zandvoort aan Zee, waar de hangmatten klaar staan en de salsa de hele tijd kan worden geoefend!
Vanaf 50 personen
4 uur
Favoriet
Beach Party in Wassenaar
Twee gastvrouwen van Actief Events, dressed to kill in beach-outfit, wachten jullie op voor een unieke Beach Party op het strand van Wassenaar! Wat? Een strand in Wassenaar? Jazeker, we verplaatsen de zon en de zee naar een gezellige locatie aan het strand van Wassenaar, waar de hangmatten klaar staan en de salsa de hele tijd kan worden geoefend!
Vanaf 50 personen
4 uur
Favoriet
Beach Party in Scheveningen
Twee gastvrouwen van Actief Events, dressed to kill in beach-outfit, wachten jullie op voor een unieke Beach Party op het strand van Scheveningen.
Vanaf 50 personen
4 uur
Favoriet