Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Sun Beachparty Diner in Egmond aan Zee

Details over dit uitje

’s Avonds met ondergaande zon de leukste quiz aan het strand organiseren voor een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje? Zoek de zon, de wind en de zee op met collega’s en vrienden! De Ranking the Sun Beachparty maakt het beste in jullie los! Net als de bijna gelijknamige Tv-Quiz gaan jullie elkaar inschatten en Ranken en komen er af en toe bijzondere geheimpjes op tafel. En uiteraard hoort daar een uitgebreide culinaire versnapering bij!

Op een gezellige locatie aan het strand serveren we een heerlijk diner met gerechten die jullie even afleiden van alle ontboezemingen. En net als bij het gelijknamige tv-programma staat onze spelleider z'n mannetje (of vrouwtje). Hij weet als geen ander op zeer spontane wijze vrienden of collega's uit te dagen om nu eens te zeggen wat ze echt denken.

Voordat jullie meedoen aan ‘de quiz der quizzen’, vullen jullie allemaal een korte vragenlijst in zodat we jullie een beetje leren kennen. Door onze spelleider wordt afwisselend een meerkeuze of open vraag gesteld aan de deelnemende groepen. Het team dat de collega's of vrienden het beste weet in te schatten gaat aan de haal met een niet te onderschatten Ranking The Sun en zeer zonnige hoofdprijs!

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door een professionele quizmaster
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Heerlijk diner in een restaurant naar keuze
  • Leuke locatie op het strand
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Voordelig van de zon genieten?
Niet telkens de knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan