088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zaanse Schans – Volendam – Marken rondleiding

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Zaanse Schans – Volendam – Marken rondleiding

Welkom bij de oergezellige en 100% Hollandse rondleiding 'Zaanse Schans - Volendam - Marken', van Actief Events!

11.00 - 12.30 Bezoek Zaanse Schans

Stap in de touringcar die wij voor u hebben geregeld richting de Zaanse Schans. Dit schitterende openlucht museum staat natuurlijk bekend om zijn pittoreske huisjes, molens en straatjes. Deze huisjes zijn in de vorige eeuw uit de gehele Zaanstreek overgebracht naar de Zaanse Schans en de 12 (!) molens die er reeds stonden werden gerestaureerd. Op het terrein kunt u enkele molens bezichtigen, waaronder verfmolen De Kat (de enige ter wereld) en u kunt diverse ambachten bewonderen. Echt een unieke belevenis!

13.00 - 14.00 Lunch in Volendam

Vanaf de Zaanse Schans brengen we u naar Volendam. Daar geniet u van een eersteklas lunch in een gezellig restaurant.

14.00 - 15.00 Tour Volendam

De haven, De Dijk, er is veel leuks te bekijken in het oude Volendam. Bekend om zijn talentvolle zangers en zangeressen maar even zo bekend om zijn authenticiteit. Tijdens deze tour van Volendam ziet u alle bekende monumenten en plekken van dit wereldberoemde dorp. Dan brengen we een bezoek aan een kaasboerderij waar op ambachtelijke wijze kaas wordt geproduceerd.

15.00 - 16.30 Marken Express / Tour Marken

Uiteraard mag het voormalige eiland Marken op deze trip niet ontbreken! Vanaf de haven van Volendam stappen we op de boot (de Marken Express) die u naar Marken brengt. Vanuit de verte kunt u de beroemde vuurtoren van het eiland al zien en zult u aan het silhouet van de toren en de aanbouw zien waarom deze "Het Witte Paard" genoemd wordt. Marken is, net als Volendam, een oud vissersdorp, wat vrijwel geheel bestaat uit houten huisjes en waar de oorspronkelijke bevolking nog veelal in klederdracht loopt. Het is een vrij besloten gemeenschap, dat hecht aan tradities.

In Marken stappen we weer in de bus om vervolgens via Monnickendam weer terug te rijden naar ons beginpunt. Indien u er prijs op stelt, kunnen we deze dag afsluiten met een gezamenlijk diner in een restaurant in één van de dorpjes.

Bovenvermelde tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Transfer vanaf Amsterdam
  • Bezoek Kaasboerderij en Klompenmakerij
  • Lunch
  • Marken Express
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip
  • De volgorde van het dagarrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan