Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zaanse Schans – Volendam – Marken rondleiding

Details over dit uitje

Welkom bij de oergezellige en 100% Hollandse rondleiding 'Zaanse Schans - Volendam - Marken', van Actief Events!

11.00 - 12.30 Bezoek Zaanse Schans

Stap in de touringcar die wij voor u hebben geregeld richting de Zaanse Schans. Dit schitterende openlucht museum staat natuurlijk bekend om zijn pittoreske huisjes, molens en straatjes. Deze huisjes zijn in de vorige eeuw uit de gehele Zaanstreek overgebracht naar de Zaanse Schans en de 12 (!) molens die er reeds stonden werden gerestaureerd. Op het terrein kunt u enkele molens bezichtigen, waaronder verfmolen De Kat (de enige ter wereld) en u kunt diverse ambachten bewonderen. Echt een unieke belevenis!

13.00 - 14.00 Lunch in Volendam

Vanaf de Zaanse Schans brengen we u naar Volendam. Daar geniet u van een eersteklas lunch in een gezellig restaurant.

14.00 - 15.00 Tour Volendam

De haven, De Dijk, er is veel leuks te bekijken in het oude Volendam. Bekend om zijn talentvolle zangers en zangeressen maar even zo bekend om zijn authenticiteit. Tijdens deze tour van Volendam ziet u alle bekende monumenten en plekken van dit wereldberoemde dorp. Dan brengen we een bezoek aan een kaasboerderij waar op ambachtelijke wijze kaas wordt geproduceerd.

15.00 - 16.30 Marken Express / Tour Marken

Uiteraard mag het voormalige eiland Marken op deze trip niet ontbreken! Vanaf de haven van Volendam stappen we op de boot (de Marken Express) die u naar Marken brengt. Vanuit de verte kunt u de beroemde vuurtoren van het eiland al zien en zult u aan het silhouet van de toren en de aanbouw zien waarom deze "Het Witte Paard" genoemd wordt. Marken is, net als Volendam, een oud vissersdorp, wat vrijwel geheel bestaat uit houten huisjes en waar de oorspronkelijke bevolking nog veelal in klederdracht loopt. Het is een vrij besloten gemeenschap, dat hecht aan tradities.

In Marken stappen we weer in de bus om vervolgens via Monnickendam weer terug te rijden naar ons beginpunt. Indien u er prijs op stelt, kunnen we deze dag afsluiten met een gezamenlijk diner in een restaurant in één van de dorpjes.

Bovenvermelde tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Transfer vanaf Amsterdam
  • Bezoek Kaasboerderij en Klompenmakerij
  • Lunch
  • Marken Express
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip
  • De volgorde van het dagarrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan