Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Alkmaar – Tablet Game

Details over dit uitje

Iets actiefs doen met vrienden of collega’s of wil je eens iets speciaals beleven met je familie? Wij hebben het leukste bordspel van dit moment omgetoverd in een ‘openlucht City Game’. De Kolonisten van Catan draait helemaal om het verzamelen van grondstoffen die verspreid zijn over de stad. Door middels van diverse aanwijzingen moeten jullie binnen de gesteld tijd jullie kolonie zien op te bouwen. Makkelijker gezegd dan gedaan….

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, krijg je de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in de stad te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

De gebieden waar de meeste grondstoffen te halen zijn moeten uiteraard als eerste toegeëigend worden. Maar hoe kom je daar het snelst bij, hoe verdeel je je team en waar moeten alle kolonisten naartoe? Tijd dus om de ‘teambuildingskills’ de vrije ruimte te geven. Ondertussen zullen jullie ook een aantal foto-opdrachten moeten uitvoeren zodat wij kunnen zien waar jullie team allemaal geweest is.

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Lunchen of dineren? De Kolonisten Tablet City Game is uiteraard ook te combineren met een lekkere lunch of diner. Informeer naar de mogelijkheden.


Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan