Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement Scheveningen

Details over dit uitje

Met vrienden of collega een avontuurlijke en vooral gezellige dag beleven? Start jullie groepsuitje met een voortreffelijke lunch, laat de teamspirit maar lekker los tijdens het uitdagende Wie is de Rat en sluit gezellig af met een smartlappen borrel in een gezellig café of een zonnig terras! Zowel in de stad als op het strand te boeken dus informeer naar de mogelijkheden!

12.00 - 13.00 Lunch

Jullie dag begint met een uitgebreide lunch waarna onze begeleiders zich bij jullie voegen om Wie is de Rat te bespreken.

13.00 - 16.30 Wie is de Rat

Wie is de Rat van Actief Events is een spannend avontuur voor jong en oud! Bijzondere opdrachten staan voor jullie klaar maar er is….een ‘Rat’ die al jullie inzet probeert te ondermijnen. Waar lijkt dat ook alweer op vraagt u zich af? Juist ja, dat inmiddels zeer bekende en populaire Tv-programma dus. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar mogen opnemen.

16.30 - 17.30 Smartlappen borrel

Om het spel feestelijk af te sluiten kunnen jullie aansluitend genieten van een heerlijke borrel. Ook daar wordt voor vertier gezorgd, want een accordeonist komt jullie de leukste kaskrakers van Nederlandse artiesten begeleiden op zijn instrument. Jullie kunnen dus gerust uit volle borst de smartlappen meezingen.

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Wie is de Rat benodigdheden
  • Gezellige accordeonist
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan