Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Lunch Game in Alkmaar

Details over dit uitje

Wil je dat vrijgezellenfeest eens goed laten beginnen of heb je zin in een bedrijfsuitje met dat beetje extra spanning? Tijdens de Sherlock Holmes Tablet Game weet je zeker dat je vrienden of collega’s zich zullen vermaken. En alles begint uiteraard met een…..lijk…….

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Elk team wordt voorzien van een tablet, een plattegrond en een handleiding. In anderhalf uur tijd dienen jullie zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier wordt het raden van de juiste dader en het juiste moordwapen steeds makkelijker. Wie heeft de grootste ‘speurneus’?

Het spel wordt gespeeld in verschillende ronden en elke ronde wordt voorafgegaan door een heerlijk gerecht in weer een ander restaurant. Zo ontdekken jullie tegelijkertijd wat de lokale horeca jullie te bieden heeft.

Om het allemaal nog iets interessanter te maken hebben we ook nog enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

Onder het genot van een welverdiend drankje in het laatste restaurant van deze middag worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht / speluitleg
14.00 - 15.00 Sherlock Holmes deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Sherlock Holmes deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Liever in de avond op stap?

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een uitgebreid diner. Informeer naar de mogelijkheden.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan