088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brunch in Zandvoort

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Get The Picture Brunch in Zandvoort

Het Get The Picture Brunch arrangement van Actief Events maakt van uw dagje uit of bedrijfsfeestje zowel een culinaire als een culturele verrassing. In Zandvoort kunt u nu de gezelligste brunch van Nederland boeken. U ontdekt het mooie centrum van de stad pas goed als u er lekker eet en een prachtige fotogenieke tour door het centrum maakt! Tussen de bezoekjes aan de verschillende restaurant door maakt u prachtige foto's van bekende en opzienbarende monumenten.

Het is één van de leukste dagarrangementen die Actief Events te bieden heeft. Met een camera, een routekaart en een opdrachtenboekje gaat u er in teams of koppels op uit om prachtige details van de stad op beeld vast te leggen. Tijdens deze activiteiten legt u aan bij drie verschillende restaurants voor een overheerlijke brunch waar telkens weer een ander gerecht wordt geserveerd! Zowel culinair, cultureel als sportief, de Get The Picture Brunch van Actief Events wordt voorzien van allerlei lekkere genietmomentjes en fotografische bijzonderheden.

Na afloop zal onze professionele jury alle opdrachten beoordelen. Wie heeft het echte talent en wie heeft zich er met een Jantje van Leiden vanaf gebracht? Het beste team krijgt tijdens het natafelen van ons de unieke en eenmalige Get the Picture hoofdtrofee! Geniet van dit bijzondere uitstapje!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get The Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get The Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een digitale camera voor elk team
  • Achteraf de foto's digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

In alle grote provincieplaatsen van Nederland is deze uitgebreide brunch van Actief Events te boeken! Maar ook onze rondleidingen, workshops en overige dagarrangementen zijn HET recept voor een gezellig onderonsje met vrienden,familie of collega's!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 12,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan