Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vintage Holland Tour

Details over dit uitje

De Vintage Holland Tour van Actief Events is een tour, rondleiding en boottocht vanuit Amsterdam naar de Zaanse Schans, Volendam, Marken, Monnickendam, IJsselmeer en terug naar Amsterdam. Geschikt voor bedrijven, groepen en gezelschappen, die het oorspronkelijke Nederland opnieuw willen beleven.

In drie etappes krijgt u alles te zien en alles te horen over beroemde Hollandse plekken, waar de tijd niet echt stil heeft gestaan maar waar het authentieke Holland wel uitzonderlijk fraai bewaard is gebleven! Onze gids neemt u mee op een boeiende reis langs Hollands glorie!

11.00 - 12.30 Bezoek aan de Zaanse Schans

We brengen uw hele gezelschap in een luxe touringcar naar de Zaanse schans. Dit openlucht museum staat bekend om de pittoreske huisjes, de schitterende en authentieke molens (maar liefst 12 stuks) en de diverse werkplaatsjes waar u oude ambachten kunt bewonderen. Uw gids vertelt ondertussen bijzondere anekdotes over de Zaanstreek. Tevens bezoekt u een echte klompenmakerij waar het ambacht dagelijks wordt uitgeoefend. Ook een kijkje in de Albert Heijn museumwinkel is zeker een aanrader!

13.00 - 15.00 Lunch en aansluitend Tour Volendam

Zodra u bent gearriveerd in Volendam, gaat u lunchen in een gezellig café-restaurant .
Na de lunch wandelt u samen met onze gids door het dorp, langs de haven, over de dijk en bekijken we de vissersschepen en de oude pandjes. Af en toe ziet u misschien in kledendracht gehulde omaatjes voorbij schuifelen of een beroemde zanger zijn visje eten bij de haringtent. Ook maakt u nog een stop bij een authentieke kaasboerderij.

15.00 - 16.30 Marken Express / Tour Marken

Uiteraard mag het voormalige eiland Marken tijdens deze Vintage Holland Tour van Actief Events niet ontbreken! Vanaf de haven van Volendam stappen we op de boot (de Marken Express). Vanuit de verte kunt u de beroemde vuurtoren van het eiland al zien liggen. U kunt aan het silhouet van de toren en de aanbouw zien waarom deze 'Het Witte Paard' wordt genoemd. Marken is een authentiek oud vissersdorp, dat vrijwel geheel bestaat uit houten huisjes en kleine straatjes. Het is een vrij besloten gemeenschap, dat hecht aan tradities.

In Marken stappen we weer in de touringcar om vervolgens via Monnickendam weer terug te rijden naar ons vertrekpunt in Amsterdam. Indien u er prijs op stelt, kunnen we deze dag afsluiten met een gezamenlijk diner in een restaurant in één van de dorpjes.

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Transfer vanuit Amsterdam
  • Bezoek Zaanse Schans & Klompenmakerij
  • Lunch en rondleiding Volendam excl. Kaasboerderij
  • Marken Express /boottocht over het IJsselmeer
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan