088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vintage Holland Tour

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vintage Holland Tour

De Vintage Holland Tour van Actief Events is een tour, rondleiding en boottocht vanuit Amsterdam naar de Zaanse Schans, Volendam, Marken, Monnickendam, IJsselmeer en terug naar Amsterdam. Geschikt voor bedrijven, groepen en gezelschappen, die het oorspronkelijke Nederland opnieuw willen beleven.

In drie etappes krijgt u alles te zien en alles te horen over beroemde Hollandse plekken, waar de tijd niet echt stil heeft gestaan maar waar het authentieke Holland wel uitzonderlijk fraai bewaard is gebleven! Onze gids neemt u mee op een boeiende reis langs Hollands glorie!

11.00 - 12.30 Bezoek aan de Zaanse Schans

We brengen uw hele gezelschap in een luxe touringcar naar de Zaanse schans. Dit openlucht museum staat bekend om de pittoreske huisjes, de schitterende en authentieke molens (maar liefst 12 stuks) en de diverse werkplaatsjes waar u oude ambachten kunt bewonderen. Uw gids vertelt ondertussen bijzondere anekdotes over de Zaanstreek. Tevens bezoekt u een echte klompenmakerij waar het ambacht dagelijks wordt uitgeoefend. Ook een kijkje in de Albert Heijn museumwinkel is zeker een aanrader!

13.00 - 15.00 Lunch en aansluitend Tour Volendam

Zodra u bent gearriveerd in Volendam, gaat u lunchen in een gezellig café-restaurant .
Na de lunch wandelt u samen met onze gids door het dorp, langs de haven, over de dijk en bekijken we de vissersschepen en de oude pandjes. Af en toe ziet u misschien in kledendracht gehulde omaatjes voorbij schuifelen of een beroemde zanger zijn visje eten bij de haringtent. Ook maakt u nog een stop bij een authentieke kaasboerderij.

15.00 - 16.30 Marken Express / Tour Marken

Uiteraard mag het voormalige eiland Marken tijdens deze Vintage Holland Tour van Actief Events niet ontbreken! Vanaf de haven van Volendam stappen we op de boot (de Marken Express). Vanuit de verte kunt u de beroemde vuurtoren van het eiland al zien liggen. U kunt aan het silhouet van de toren en de aanbouw zien waarom deze 'Het Witte Paard' wordt genoemd. Marken is een authentiek oud vissersdorp, dat vrijwel geheel bestaat uit houten huisjes en kleine straatjes. Het is een vrij besloten gemeenschap, dat hecht aan tradities.

In Marken stappen we weer in de touringcar om vervolgens via Monnickendam weer terug te rijden naar ons vertrekpunt in Amsterdam. Indien u er prijs op stelt, kunnen we deze dag afsluiten met een gezamenlijk diner in een restaurant in één van de dorpjes.

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Transfer vanuit Amsterdam
  • Bezoek Zaanse Schans & Klompenmakerij
  • Lunch en rondleiding Volendam excl. Kaasboerderij
  • Marken Express /boottocht over het IJsselmeer
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan