Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Alkmaar Dinner Tablet Game

Details over dit uitje

Actief, uitdagend en de teamspirit ‘optima forma’ bevorderend. De Hunted Tablet Game zorgt voor de nodige spanning tussen twee teams die afwisselend jager en prooi zijn. Tijdens dit avontuur kom je te weten welke talenten je collega’s bezitten of welke vrienden en vriendinnen er de kantjes vanaf lopen. Oftewel, jullie worden op een bijzondere manier samen op de proef gesteld. En, om de energie op peil te houden, elke spelronde wordt voorafgegaan aan een heerlijk gerecht in een ander restaurant.

De plot is simpel. Criminelen zijn ontsnapt uit de gevangenis en deze moeten zo snel als mogelijk in de kraag worden gevat. Jullie gezelschap wordt in teams verdeeld voordat jullie de strijd met elkaar aangaan. Elk team, van 3 tot 5 spelers, wordt voorzien van een GPS tablet, waarop jullie een plattegrond van de stad, de kluizen en de personages zien. De jagers zetten alles op alles om de criminelen op te sporen.

De prooien dienen uit handen van de jagers te blijven en tegelijkertijd zoveel mogelijk kluizen te kraken. Wanneer ze een kluis kraken gaat het alarm echter af en wordt hun positie gedeeld. Wegwezen! Het wordt een bloedstollend kat-en-muisspel.

Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag. In het laatste restaurant van deze avond en onder het genot van een lekker dessert worden de winnaars bekendgemaakt. Niet is zeker tot het einde!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Diner voorgerecht / speluitleg
19.00 - 20.00 Hunted deel 1
20.00 - 21.00 Diner hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Hunted deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Liever in de middag op stap?

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een uitgebreide lunch. Informeer naar de mogelijkheden.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan