Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd In De Jordaan speurtocht in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events neemt u in de 'Strijd in de Jordaan' speurtocht mee en laat u alle leuke plekjes van Amsterdam zien.

In de Jordaan is immers van alles te bekijken; leuke grachtjes, oude hofjes, prachtige gevelstenen, gezellige kroegjes, rustieke pleintjes, standbeelden, te veel om op te noemen!

Wat? We nemen u bij deze Strijd In De Jordaan helemaal niet mee, dat zou te gemakkelijk zijn. Daarbij komt nog dat wij u dan moeten vertellen wat wij leuk vinden om te bekijken, terwijl u dat veel beter zelf kunt bepalen.

Nee, wij van Actief Events weten iets beters; we hebben een fantastische speurtocht voor u ontwikkeld, waarbij u zèlf op ontdekking gaat in die mooie, die fijne Jordaan! U krijgt van ons een boekje met routebeschrijving en opdrachten en natuurlijk iets lekkers voor onderweg.

U komt langs het Johnny Jordaanplein, het Anne Frankhuis, de Noordermarkt, de Westerkerk en noem maar op. Kortom; de Jordaan zoals deze in alle reisgidsen en toeristen boekjes staat!

U puzzelt zichzelf door dit leukste gedeelte van Amsterdam, lost allerlei vraagstukken op en voert leuke opdrachten uit. Maar dat is nog niet alles, halverwege deze speurtocht doet u café Smalle Lowietje (het èchte Baantjer café) aan.

Hier kunt u iets drinken maar....er wordt ook van u verwacht dat u zèlf de accordeon ter hand neemt en een onvervalste smartlap ten gehore zult brengen...!! En denk erom; alles voor de punten! Haha, we zijn benieuwd!

We eindigen gezellig bij Zwarte Ger en Blonde Sien met een spectaculaire prijsuitreiking in hun café Rooie Nelis.

En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze dag zal hebben genoten! De Jordaan is uniek!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Teambuilding

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan