Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in Scheveningen

Details over dit uitje

Lekker op het strand in Scheveningen iets gezelligs en avontuurlijks beleven met vrienden of collega’s? Actief Events presenteert: “De strijd in Scheveningen”. Geen gewone speurtocht maar eentje waarin teams het tegen elkaar gaan opnemen om de hoofdprijs in de wacht te slepen! Een beetje competitie kan namelijk geen kwaad.

De Strijd in Scheveningen begint met het overhandigen van een opdrachtenboekje en het verdelen van jullie gezelschap in teams of koppels. De route naar elke nieuwe opdracht toe zullen jullie zelf moeten zien te vinden. Uiteraard gaan we nog niet verklappen waar de speurtocht heen leidt, maar je leert Scheveningen in ieder geval goed kennen!

De route naar elke nieuwe opdracht toe zullen jullie zelf moeten zien te vinden. Uiteraard gaan we nog niet verklappen waar de speurtocht heen leidt, maar je leert Scheveningen in ieder geval goed kennen!

We eindigen natuurlijk met de overhandiging van de hoofdprijs.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje
  • Prijs voor beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan