Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

I Love Holland Beach Quiz in Renesse

Details over dit uitje

Dansen op het strand op de muziek van bekende Nederlandse artiesten. Actief Events Quizmaster stelt de leukste vragen over ons kleine kikkerlandje! Samen met je vrienden en vriendinnen en een heerlijke beachcocktail maak je kennis met de 'I Love Holland Beach Quiz'.

Je gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams waarna de quizmaster de mooiste geluidsfragmenten laat horen. Natuurlijk kan je laten afleiden door alle beachbabes en beachboys maar het is belangrijk dat je de juiste antwoorden geeft op vragen als: welke artiest bracht deze zomerhit uit die als een bom insloeg of hoe heet de huidige schoonmoeder van Jantje Smit?

Veel ludieke vragen afgewisseld met spetterende muziekfragmenten maken deze quiz tot een uniek spektakel! In de zon en op het strand. Beleef de leukste Quiz van Nederland bij Actief Events en neem je zonnebrand mee! Het beste team krijgt de eenmalige I Love Holland hoofdprijs!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kan je gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van een lekker beachcocktailtje, bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan