Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lama Workshop in Volendam

Details over dit uitje

Op een speelse manier de teamspirit versterken? Deze improvisatie- oftewel Lama Workshop van Actief Events in Volendam brengt het beste in je collega's of vrienden naar boven. Net als het gelijknamige tv-programma en nog een tikkeltje meliger! Tijdens deze sessie leer je hoe je moet samenwerken, leer je potsierlijke fouten maken en denk je eens geheel 'out of the box'! Improviseren is een talent dat iedereen bezit, het is slechts een kwestie van oefenen!

In iedereen zit een toneelspeler met een flinke dosis humor. Deze workshop draait om het soepel inspelen op elkaars ideeën zodat er uiteindelijk iets geheel nieuws ontstaat. Jullie professionele begeleider doet eerst wat inleidende oefeningen om de hersens los te krijgen. Daarna spelen jullie een aantal scènes waarbij de fantasie een grote rol speelt en jullie al snel in de onophoudelijke lach schieten.

Na afloop stapt iedereen de wereld weer vrolijk tegemoet met vrienden of collega's. Jullie hebben elkaar een stuk beter leren kennen! Reserveer de Lamaworkshop van Actief Events en beleef een heerlijke improvisatiecursus in het centrum.

Inclusief:
  • Professionele improvisatiebegeleiding
  • Gezellige locatie
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen: € 30,50 p.p. excl. BTW
15 - 19 personen: € 28,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen: € 26,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan