Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schermen in Amsterdam

Details over dit uitje

En garde! Met de Workshop Schermen in Amsterdam van Actief Events. Want 'vechten' met zwaarden, degens en sabels spreekt de meeste mensen toch wel aan.

Zeker de 'jongens' (m/v) onder ons hebben vaak vroeger al menig gevecht gevoerd, met houten of plastic sabel. En wat te denken van de invloed van tv en film? Denk maar eens aan Floris en Sindala, Star Wars en Pirates of the Carribean!

Actief Events vond het daarom tijd worden dat we u de gelegenheid bieden om eens te ervaren hoe het nu écht moet! Daarom biedt Actief Events u deze Workshop Schermen in Amsterdam aan. En als u na deze workshop uw vriendje van vroeger es tegenkomt op straat, dan kunt u wellicht alsnog een keer van hem winnen!

Een professionele instructeur vertelt u over de geschiedenis van het schermen, een sport die van oorsprong gezien werd als onderdeel van de opvoeding van de edelen. Maar heden ten dage is het uitgegroeid tot een zeer veilige, spectaculaire en competitieve sport voor jong en oud, man en vrouw!

Programma:

- Welkom met een kopje koffie of thee
- Uitleg over het schermen vanaf vroeger tijden tot aan het heden
- Diverse praktijkoefeningen
- Partijschermen

De workshops van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan