088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Winter Brunch in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Get The Picture Winter Brunch in Amsterdam

Het leukste winteruitje, de Get The Picture Winter Brunch speurtocht van Actief Events is ook deze winter weer in Amsterdam.

Wij organiseren tijdens deze wintermaanden weer een avontuurlijk en gezellig uitstapje door het centrum van Amsterdam.

Ook als er geen dik pak sneeuw ligt. Voor uw personeelsuitje, bedrijfsfeest of familiehappening zorgen we er in ieder geval voor dat uw gezelschap het altijd warm heeft en zich meesterlijk vermaakt!

Zoekt u nog een gezellig winteruitje met familie of vrienden of een verrassend dagarrangement met collega’s om de donkere dagen vrolijk door te komen? Dan hebben wij de beste brunchadressen voor u in petto!

Tijdens Get The Picture gaat u ook op stap om de mooiste details van het centrum op camera vast te leggen. Het is dus zowel een culinaire als een culturele ontdekkingstocht.

Actief Events reserveert voor u drie verschillende restaurants in Alkmaar. In ieder etablissement geniet u weer van een ander gerecht. Tussen de culinaire activiteiten door gaat u lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje (een warme muts is zeker ook een uitkomst).

Elk team of koppel zoekt via de kaart de beste route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die de stad te bieden heeft.

In het laatste restaurant wordt u ook weer welkom geheten door uw begeleider die onder genot van een heerlijk dessert een officiële prijsuitreiking verzorgt, want uiteraard kan er maar één team tijdens dit actieve winteruitje het beste zijn.

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:

– Uitgebreid 3-gangen winterbrunch in 3 restaurants naar keuze
– Leuke prijs voor het winnende team
– Enthousiaste begeleiding
– Een camera voor elk team
– Achteraf de foto’s digitaal toegestuurd
– Teambuilding
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

In alle grote provincieplaatsen van Nederland is deze uitgebreide winterbrunch van Actief Events te boeken! Maar ook onze rondleidingen, workshops en overige winteruitjes zijn HET recept voor een gezellige onderonsje met vrienden,familie of collega’s!

Prijs:

10 – 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor &euro 10,00 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan