Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch in Alkmaar

Details over dit uitje
Get the Picture Winter Brunch in Alkmaar

Actief Events organiseert in de wintermaanden de avontuurlijk en gezellige Get the Picture Winter Brunch in Alkmaar. Ook als er geen dik pak sneeuw ligt.

Voor uw personeelsuitje, bedrijfsfeest of familiehappening zorgen we er in ieder geval voor dat uw gezelschap het altijd warm heeft en zich meesterlijk vermaakt!

Zoekt u nog een gezellig winteruitje met familie of vrienden of een verrassend dagarrangement met collega’s om de donkere dagen vrolijk door te komen? Dan hebben wij de beste brunchadressen voor u in petto!

Tijdens Get The Picture gaat u ook op stap om de mooiste details van het centrum op camera vast te leggen. Het is dus zowel een culinaire als een culturele ontdekkingstocht.

Actief Events reserveert voor u drie verschillende restaurants in Alkmaar. In ieder etablissement geniet u weer van een ander gerecht. Tussen de culinaire activiteiten door gaat u lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje (een warme muts is zeker ook een uitkomst).

Elk team of koppel zoekt via de kaart de beste route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die de stad te bieden heeft.

In het laatste restaurant wordt u ook weer welkom geheten door uw begeleider die onder genot van een heerlijk dessert een officiële prijsuitreiking verzorgt, want uiteraard kan er maar één team tijdens dit actieve winteruitje het beste zijn.

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:

– Uitgebreid 3-gangen winterbrunch in 3 restaurants naar keuze
– Leuke prijs voor het winnende team
– Enthousiaste begeleiding
– Een camera voor elk team
– Achteraf de foto’s digitaal toegestuurd
– Teambuilding
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

In alle grote provincieplaatsen van Nederland is deze uitgebreide winterbrunch van Actief Events te boeken! Maar ook onze rondleidingen, workshops en overige winteruitjes zijn HET recept voor een gezellige onderonsje met vrienden,familie of collega’s!

Prijs:

10 – 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan