Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Alkmaar Lunch Tablet Game

Details over dit uitje

Vrijgezellenfeest of bedrijfsevenement organiseren zoals nooit tevoren? Kies voor wat actie, teamwork en spanning tijdens de Hunted Tablet Game. Het spel wordt door twee teams gespeeld die afwisselend de jager of de prooi zijn en het speelt zich allemaal af in twee spelronden. Elke etappe wordt voorafgegaan door een heerlijk gerecht in weer een ander restaurant. Zo komen jullie ook culinair geheel aan je trekken.

Jullie gezelschap wordt in teams verdeeld voordat jullie de strijd met elkaar aangaan. Elk team, van 3 tot 5 spelers, wordt voorzien van een GPS tablet, waarop jullie een plattegrond van de stad, de kluizen en de personages zien. De jagers zetten alles op alles om de criminelen op te sporen.

De prooien dienen uit handen van de jagers te blijven en tegelijkertijd zoveel mogelijk kluizen te kraken. Wanneer ze een kluis kraken gaat het alarm echter af en wordt hun positie gedeeld. Wegwezen! Het wordt een bloedstollend kat-en-muisspel.

Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag. In het laatste restaurant van deze middag en onder het genot van een lekker dessert worden de winnaars bekendgemaakt. Niets is zeker tot het einde!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht / speluitleg
14.00 - 15.00 Hunted deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Hunted deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Liever in de avond op stap?

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een uitgebreid diner. Informeer naar de mogelijkheden.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan