Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bootcamp in Haarlem

Details over dit uitje

Wilt u zich wel weer eens fit voelen of uw conditie testen? Bij het Bootcamp event van Actief Events in Haarlem zorgen wij dat u een beetje calorieën verbrandt.

Natuurlijk geheel in uw eigen tempo, maar wel lekker in de buitenlucht!

Heeft u zin in een sportieve uitspatting in Haarlem? Reserveer dit actieve uitje als u genoeg heeft van dat luie gedoe en met uw vrienden of collega's doelgericht wilt sporten!

Het concept van deze Bootcamp is afgekeken van de Amerikaanse mariniers. Deze work-out zorgt ervoor dat u cardio-vaculair en spierversterkend te werk gaat, alles op basis van uw eigen lichaamsgewicht.

Na een warming-up samen met onze uit de kluiten gewassen begeleiders gaat u zelf aan de slag met de diverse oefeningen. Zij houden u tegen als u net even te hard wilt gaan of moedigen u aan als u even een steuntje in de rug nodig heeft!

Reserveer Bootcamp van Actief Events en maak van uw uitje met familie, collega's of vrienden een gezellige sportieve ochtend of middag!

Optioneel kunnen wij aansluitend voor u ook een lunch of diner verzorgen! Want honger krijgt u hier zeker van! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele Bootcamp trainers
  • Op locatie
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan