Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

I Love Holland Dinner in Haarlem

Details over dit uitje

De binnenstad van Haarlem is het decor voor een uniek I Love Holland Diner van Actief Events, dat naar voorbeeld van de gelijknamige tv-show wordt gespeeld.

De quizmaster annex ceremoniemeester verwacht van u antwoorden op diverse muzikale en ludieke vragen omtrent ons kleine kikkerlandje.

De bekende rondes komen voorbij, zoals BN-ers raden, waar of niet waar en ook uw capaciteiten op het gebied van spelling worden getest. Ondertussen luistert u en zingt u mee met de leukste hits uit eigen land van vroeger en nu!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord gaat uiteindelijk naar huis met de unieke hoofdprijs! De ceremoniemeester is streng doch rechtvaardig!

Tussendoor kunt u heerlijk genieten van een perfect 3 gangen diner, geschikt voor culinaire lekkerbekken en boerenkoolliefhebbers. Tijdens elke gang laten we u heel even met rust! En misschien serveren we wel de Hollandse pot! Mocht u nog vragen of suggesties hebben, overleg het met onze creatieve medewerkers, overal is een mouw aan te passen!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Haarlem

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan