Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Actieve IJsselmeer-tour Volendam-Marken

Details over dit uitje

Wilt u op z´n Volendams genieten tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Deze IJsselmeer-tour van Actief Events brengt u naar de twee bekendste vissersplaatsen van Nederland, Volendam en Marken, inclusief rondleiding en boottocht. Voor elk uitje dat het Ketelbinkie gevoel dichter bij wilt brengen en elk gezelschap dat wilt genieten van pittoreske huisjes, oude scheepjes en deftige dames in kledendracht!

10.00 - 10.30 Koffie en gebak

We verwelkomen u met koffie en gebak in een leuk restaurant in het centrum van Volendam. Daarna voegt onze gids zich aan uw gezelschap toe en vertelt hij u in ferme zeemanstaal over wat u vandaag te wachten staat. Paling, gepotdekselde pandjes en authentieke verhalen over de Zuiderzee!

10.30 - 12.00 Rondleiding Volendam

Samen met uw gids loopt u langs alle bekende plekken van Volendam. U krijgt natuurlijk te horen welke zangers en zangeressen nog steeds hun geboortegrond trouw zijn gebleven. Er is veel te bekijken, de visafslag natuurlijk en de oude haven, bekende monumenten en bezienswaardigheden.

12.00 - 13.30 Lunch in Volendam

In een gezellig café-restaurant geniet u van een overheerlijke lunch.

13.30 - 14.00 Boottocht naar Marken

Het is maar een half uurtje varen vanaf Volendam naar Marken. Daar stapt u aan wal voor het volgende kijkje in het leven aan de Zuiderzee. Onderweg kunt u uiteraard lekker genieten van het prachtige panorama.

14.00 - 15.00 Rondleiding Marken

Aangekomen in Marken loopt u onder begeleiding van onze gids in een uur langs alle markante bezienswaardigheden. In de verte ziet u de vuurtoren, 'het paard van Marken', en hoort u leuke anekdotes over dit voormalige eiland in de Zuiderzee. De bekende huisjes op houten palen, de Kerkbuurt en de authentieke klederdracht komen natuurlijk tijdens deze wandeling allemaal aan bod.

15.00 - 15.30 Retourvaart naar Volendam

We varen weer terug naar ons beginpunt. Hier neem uw gids afscheid. Uiteraard kunt u het einde van deze gezellige dag nog even uitstellen. Wij regelen graag voor u een leuk restaurant waar u kunt borrelen of dineren.

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Let op:

De overtocht naar Marken is niet mogelijk in het winterseizoen.

Inclusief:
  • Koffie en Gebak
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide rondleiding & lunch Volendam
  • Retour ticket naar Marken
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan