088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Actieve IJsselmeer-tour Volendam-Marken

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Actieve IJsselmeer-tour Volendam-Marken

Wilt u op z´n Volendams genieten tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Deze IJsselmeer-tour van Actief Events brengt u naar de twee bekendste vissersplaatsen van Nederland, Volendam en Marken, inclusief rondleiding en boottocht. Voor elk uitje dat het Ketelbinkie gevoel dichter bij wilt brengen en elk gezelschap dat wilt genieten van pittoreske huisjes, oude scheepjes en deftige dames in kledendracht!

10.00 - 10.30 Koffie en gebak

We verwelkomen u met koffie en gebak in een leuk restaurant in het centrum van Volendam. Daarna voegt onze gids zich aan uw gezelschap toe en vertelt hij u in ferme zeemanstaal over wat u vandaag te wachten staat. Paling, gepotdekselde pandjes en authentieke verhalen over de Zuiderzee!

10.30 - 12.00 Rondleiding Volendam

Samen met uw gids loopt u langs alle bekende plekken van Volendam. U krijgt natuurlijk te horen welke zangers en zangeressen nog steeds hun geboortegrond trouw zijn gebleven. Er is veel te bekijken, de visafslag natuurlijk en de oude haven, bekende monumenten en bezienswaardigheden.

12.00 - 13.30 Lunch in Volendam

In een gezellig café-restaurant geniet u van een overheerlijke lunch.

13.30 - 14.00 Boottocht naar Marken

Het is maar een half uurtje varen vanaf Volendam naar Marken. Daar stapt u aan wal voor het volgende kijkje in het leven aan de Zuiderzee. Onderweg kunt u uiteraard lekker genieten van het prachtige panorama.

14.00 - 15.00 Rondleiding Marken

Aangekomen in Marken loopt u onder begeleiding van onze gids in een uur langs alle markante bezienswaardigheden. In de verte ziet u de vuurtoren, 'het paard van Marken', en hoort u leuke anekdotes over dit voormalige eiland in de Zuiderzee. De bekende huisjes op houten palen, de Kerkbuurt en de authentieke klederdracht komen natuurlijk tijdens deze wandeling allemaal aan bod.

15.00 - 15.30 Retourvaart naar Volendam

We varen weer terug naar ons beginpunt. Hier neem uw gids afscheid. Uiteraard kunt u het einde van deze gezellige dag nog even uitstellen. Wij regelen graag voor u een leuk restaurant waar u kunt borrelen of dineren.

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Let op:

De overtocht naar Marken is niet mogelijk in het winterseizoen.

Inclusief:
  • Koffie en Gebak
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide rondleiding & lunch Volendam
  • Retour ticket naar Marken
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan