Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Old Haarlem Speurtocht

Details over dit uitje

Leer in de Old Haarlem Speurtocht de hoofdstad van Noord-Holland kennen aan de hand van spannende vragen en opdrachten van Actief Events.

Ontdek de stad van de Muggen, de Spaarnestad ofwel de prachtige stad Haarlem.

Weer één van die fantastische speurtochten van Actief Events.

Wist u dat Haarlemmers al meer dan 600 jaar 'Muggen' worden genoemd? En kent u de in bepaalde sportkringen wereldberoemde term, de 'Haarlemmer Zet'?

Tijdens deze Actief Events speurtocht door Haarlem komt u er wellicht achter, tezamen met nog meer leuke en bijzondere wetenswaardigheden over de hoofdstad van Noord Holland.

Natuurlijk laten we u ook zien hoe prachtig Haarlem is met haar vele grachtjes, eeuwenoude hofjes en bijzondere geveltjes. Beleef de roemruchte tijden waarin Haarlem een belangrijke handelsstad was en groot speler in de textielnijverheid.

U heeft vast wel eens gehoord van Haarlemmer olie… maar weet u ook wat dat precies is? En natuurlijk weet u ook dat het Nederlandse geld gedrukt wordt in Haarlem!

Al deze informatie kan u goed van pas komen tijdens deze puzzeltocht! Want de winnaar van deze speurtocht wint de Actief Events Muggenbokaal!

Aan het einde van de puzzeltocht door Haarlem duiken we met zijn allen een typisch Haarlemmer kroegje in, waar de prijswinnaars bekend gemaakt zullen worden.

We drinken hier uiteraard gezellig een drankje en luisteren naar elkaars verhalen.

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 1 drankjev
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan