088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Old Haarlem Speurtocht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Old Haarlem Speurtocht

Leer in de Old Haarlem Speurtocht de hoofdstad van Noord-Holland kennen aan de hand van spannende vragen en opdrachten van Actief Events.

Ontdek de stad van de Muggen, de Spaarnestad ofwel de prachtige stad Haarlem.

Weer één van die fantastische speurtochten van Actief Events.

Wist u dat Haarlemmers al meer dan 600 jaar 'Muggen' worden genoemd? En kent u de in bepaalde sportkringen wereldberoemde term, de 'Haarlemmer Zet'?

Tijdens deze Actief Events speurtocht door Haarlem komt u er wellicht achter, tezamen met nog meer leuke en bijzondere wetenswaardigheden over de hoofdstad van Noord Holland.

Natuurlijk laten we u ook zien hoe prachtig Haarlem is met haar vele grachtjes, eeuwenoude hofjes en bijzondere geveltjes. Beleef de roemruchte tijden waarin Haarlem een belangrijke handelsstad was en groot speler in de textielnijverheid.

U heeft vast wel eens gehoord van Haarlemmer olie… maar weet u ook wat dat precies is? En natuurlijk weet u ook dat het Nederlandse geld gedrukt wordt in Haarlem!

Al deze informatie kan u goed van pas komen tijdens deze puzzeltocht! Want de winnaar van deze speurtocht wint de Actief Events Muggenbokaal!

Aan het einde van de puzzeltocht door Haarlem duiken we met zijn allen een typisch Haarlemmer kroegje in, waar de prijswinnaars bekend gemaakt zullen worden.

We drinken hier uiteraard gezellig een drankje en luisteren naar elkaars verhalen.

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 1 drankjev
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan