Teambuilding in Noord-Holland

Bent u dit jaar de organisator voor een dagje teambuilding in Noord-Holland? Actief Events helpt u graag bij het kiezen van uw ideale uitje. Voor uw teambuildingsactiviteit bieden wij namelijk tal van mogelijkheden. Tijdens het geweldige Crazy 88 of Wie is de Rat leert u op een leuke wijze uw collega’s kennen! Liever erop uit door het centrum van een gezellige stad? Doe dit dan bij voorkeur tijdens een avontuurlijke gps speurtocht of kroegentocht. Vraag naar de mogelijkheden en bekijk ons enorme aanbod teambuilding arrangementen in Noord-Holland!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact
Sherlock Holmes City Game in Zandvoort
Actief Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Zandvoort. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes City Game in Scheveningen
Actief Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Scheveningen. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes City Game in Hoorn
Actief Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Hoorn. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes City Game in Haarlem
Actief Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Haarlem. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes City Game in Amsterdam
Actief Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Amsterdam. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes City Game in Alkmaar
Actief Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Alkmaar. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crime City Scheveningen
Maak in Scheveningen kennis met de hypermoderne virtuele game Crime City van Actief Events. Tijdens dit actieve spelprogramma, waarbij teambuilding voorop staat, gaat u met behulp van tablets en portofoons de strijd met elkaar aan. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! In plaats van Crime City kunt u ook kiezen voor Empire City Game.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Game Scheveningen
Maak in Scheveningen kennis met Empire City Game City Game, de uitdagende GPS game van Actief Events, die Europa razendsnel verovert. Geen zin in een standaard spelprogramma in de stad? Deze virtuele game is hypermodern, waarbij teambuilding voorop staat. U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het Misdaadspel. Maak uw borst maar nat!
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Lunch-Fotospeurtocht in Amsterdam
In Amsterdam geniet u in Actief Events' Lunch-Fotospeurtocht van een heerlijke speurtocht met hoogstaande culinaire pauzes.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Macaber Amsterdam Dungeon Diner
Actief Event neemt u in 'Macaber Amsterdam' mee naar de Dungeon, waar u naast de tour ook geniet van een 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
6.5 uur
Favoriet
Raften Bloemendaal
Actief Events neemt u graag mee naar de snelstromende rivieren van Nederland om daar met een opblaasbare boot (de raft) een spectaculair parcours af te leggen. Maar helaas….ons land beschikt jammer genoeg niet over echt snelstromende rivieren…! Maar zoals u wellicht weet, komen de jongens en meisjes van Actief Events oorspronkelijk grotendeels uit het Hollands kustgebied en waar zijn er nou mooiere golven dan in de branding van de Noordzee? Daar bestaat dus ook de mogelijkheid om fantastisch spectaculair te coast raften, onder begeleiding van een professionele instructeur! Coast raften draait volledig op lef, doorzettingsvermogen, techniek, inzicht en team spirit. De rafts hebben geen motor en geen roer, alles gaat met de peddels. Bepaal je koers door de branding; er vol tegenin of subtiel schuin er door? Loods jij jouw team als eerste door de schuimende Noordzee branding en ga jij als eerste over de eindstreep? Trek je wetsuit aan, zwemvest er overheen, zet je helm op en ga het gevecht aan! Inclusief: - Enthousiaste begeleiding - Teambuilding - Materiaal Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Zandsculpturen Bouwen Bloemendaal
Ziet u zichzelf nog zitten? Met emmertje en schepje op het strand, in de zandbak of aan het meertje op de Veluwe? U maakt de mooiste bouwwerken; soms hele dorpen, inclusief kastelen, tunnels en waterwegen. U kon daar uren zoet mee zijn en beleefde de prachtigste fantasieën. Tsja, maar u werd ouder en ontdekte andere dingen die op dat moment veel interessanter waren. Maar dat bouwen met zand is altijd wel ergens in uw gedachten gebleven, toch? Dàt waren tijden! Jammer dat u dat niet meer kunt doen op uw leeftijd… Huh? Ècht wel!! Actief Events laat deze goede tijden herleven! Wij hebben een grote berg zand voor u klaarliggen en mensen die u tips and tricks geven om de meest prachtige droomsculpturen te bouwen. Leef u uit en bouw uw droom! Wij denken dat u terug zult denken aan de tijden van weleer, waarbij u weer het jongetje en meisje op dat strand of aan dat meertje bent en uw dromen van vroeger alsnog kunt verwezenlijken. Een mens is nooit te oud… Let op! De doorgang van dit arrangement is afhankelijk van het weer. Wij van Actief Events kunnen en willen veel, maar helaas hebben wij geen invloed op de weergoden. Bij weersomstandigheden waarbij de activiteit niet uitgevoerd kan worden kunnen wij in overleg met u een alternatief programma aanbieden.Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Brandingkanoën Bloemendaal
Actief Events is gek op het Nederlandse strand, is er vaak te vinden en weet dus ook als geen ander wat je allemaal op het strand en in zee kunt doen en beleven! En niet alleen in de zomer, als het strand vol met handdoekjes en glimmende mensen ligt! Echt niet! Juist in de maanden dat de koperen ploert minder fel aan de hemel brandt en de wind de golven en de branding wilder en woester maakt is er veel te beleven op het strand!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Amsterdam
Een avontuurlijk Crazy Dinner Game in Amsterdam van Actief Events in de binnenstad, afgewisseld met drie overheerlijke dinergangen in diverse restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Alkmaar
Een avontuurlijk Crazy Dinner Game van Actief Events in de binnenstad van Alkmaar, afgewisseld met drie heerlijke gangen in verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Volendam
Actief Events biedt een speurtocht en dinner tegelijk aan, met het Speurtocht Dinner in Volendam. Vandaag starten we met een overheerlijk voorgerecht, in een sfeervol restaurant in hartje centrum. Iedereen vult nog even de magen en kletst gezellig bij, voordat we beginnen met het spel.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Hoorn
Actief Events biedt een speurtocht en dinner tegelijk aan, met het Speurtocht Dinner in Hoorn. Vandaag starten we met een overheerlijk voorgerecht, in een sfeervol restaurant in hartje centrum. Iedereen vult nog even de magen en kletst gezellig bij, voordat we beginnen met het spel.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Haarlem
Actief Events biedt een speurtocht én dinner tegelijk aan, in het Speurtocht Dinner in Haarlem. We starten met een heerlijk voorgerecht in een sfeervol restaurant.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Dinner in Amsterdam
Actief Events combineert speurtocht en diner, met het Speurtocht Dinner in Amsterdam. Eerst vullen we de magen, daarna beginnen we met het spel.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy 88 op het strand van Scheveningen
Actief Events biedt het meest hilarische stranduitje en maffe opdrachtenspel van Nederland aan: Crazy 88 'on the beach', op het strand van Scheveningen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet