088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Restaurant

Reserveer vooraf een restaurant! Door langlopende samenwerking met Nederlandse en Belgische horeca kan Actief Eventsu een variëteit aan uitstekende restaurants bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse tortilla’s Indonesisch Ajam Smoor of Hollandse Hutspot; niets is onmogelijk!

Al deze geselecteerde restaurants beschikken uiteraard over goede groepsfaciliteiten en serveren speciale kwalitatieve groepsmenu’s. De restaurants zijn geschikt voor ontvangst met koffie en gebak, maar u kunt er uiteraard ook genieten van een uitgebreide lunch en een heerlijk diner.Vraag ons naar de meest actuele restaurantlijst en eet smakelijk!
Door haar goede ervaringen en langlopende samenwerking met de Hollandse horeca, is Actief Events in staat u een interessante variëteit aan uitstekende restaurants te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse tortilla’s Indonesisch Ajam Smoor of Hollandse Hutspot; niets is onmogelijk!

Al deze geselecteerde restaurants beschikken uiteraard over goede groepsfaciliteiten en serveren speciale kwalitatieve groepsmenu’s. De restaurants zijn geschikt voor ontvangst met koffie en gebak, maar u kunt er uiteraard ook genieten van een uitgebreide lunch en een heerlijk diner.

Vraag ons naar de meest actuele restaurantlijst en eet smakelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan