Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Capoeira Egmond aan Zee

Details over dit uitje

Met deze unieke, intensieve en geweldig leuke Workshop Capoeira neemt Actief Events u denkbeeldig mee naar de beroemde stranden van Brazilië, als Copacabana en Ipanema. Op deze stranden wordt veelvuldig het aanvals- en verdedigingsspel Capoeira gespeeld. Dit is een soort vecht-dans, zonder winnaar en zonder verliezer, waarbij twee spelers in een kring van toeschouwers en muzikanten een schijngevecht houden.

En omdat Actief Events Actief Events heet, laten wij u actief deelnemen aan dit geheel; dus zowel het uitvoeren van de dans als het begeleiden door middel van de speciale ritmische muziek. Vanzelfsprekend krijgt u alle benodigde begeleiding en uitleg over de historie en het uitvoeren van Capoeira, maar ook over de bijzondere manier van muzikale begeleiding.

We starten met een indrukwekkende demonstratie van de Capoeira vecht-dans (dança-luta). Daarna mag u zelf de cirkel “Roda” betreden om uw kunsten te vertonen! Samen met de instructeurs en uw workshop genoten ervaart u het prachtige samenspel tussen de Capoeira dansers en de muzikanten!

Deze workshop is ook zeer geschikt voor grotere groepen en kan in overleg met u worden samengesteld; alleen Capoeira, meer acrobatiek, of juist meer muziek? U zegt het maar!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan