Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brunch in Volendam

Details over dit uitje

Het Get The Picture Brunch arrangement van Actief Events maakt van uw dagje uit of bedrijfsfeestje zowel een culinaire als een culturele verrassing. In Volendam kunt u nu de gezelligste brunch van Nederland boeken. U ontdekt het mooie centrum van de stad pas goed als u er lekker eet en een prachtige fotogenieke tour door het centrum maakt! Tussen de bezoekjes aan de verschillende restaurant door maakt u prachtige foto's van bekende en opzienbarende monumenten.

Het is één van de leukste dagarrangementen die Actief Events te bieden heeft. Met een camera, een routekaart en een opdrachtenboekje gaat u er in teams of koppels op uit om prachtige details van de stad op beeld vast te leggen. Tijdens deze activiteiten legt u aan bij drie verschillende restaurants voor een overheerlijke brunch waar telkens weer een ander gerecht wordt geserveerd! Zowel culinair, cultureel als sportief, de Get The Picture Brunch van Actief Events wordt voorzien van allerlei lekkere genietmomentjes en fotografische bijzonderheden.

Na afloop zal onze professionele jury alle opdrachten beoordelen. Wie heeft het echte talent en wie heeft zich er met een Jantje van Leiden vanaf gebracht? Het beste team krijgt tijdens het natafelen van ons de unieke en eenmalige Get the Picture hoofdtrofee! Geniet van dit bijzondere uitstapje!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get The Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get The Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een digitale camera voor elk team
  • Achteraf de foto's digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

In alle grote provincieplaatsen van Nederland is deze uitgebreide brunch van Actief Events te boeken! Maar ook onze rondleidingen, workshops en overige dagarrangementen zijn HET recept voor een gezellig onderonsje met vrienden,familie of collega's!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan