Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat? Lunchspel in Scheveningen

Details over dit uitje

Samen met collega´s of vrienden een bijzondere dag beleven aan het strand? Wie is de Rat van Actief Events is een spannend avontuur voor jong en oud! Bijzondere opdrachten staan voor jullie klaar maar er is….een Rat die al jullie inzet probeert te ondermijnen. Waar lijkt dat ook alweer op vraagt u zich af? Juist ja, dat inmiddels zeer bekende en populaire Tv-programma dus.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar mogen opnemen. Wie is de Rat is verdeeld in verschillende ronden en elke ronde wordt afgesloten met een heerlijk gerecht in een lekker restaurant of op een mooi terras. Ja, de teamspirit begint erop te lijken! Ervaringen worden uitgewisseld en er wordt alvast onderling geheimzinnig gedaan over een vriend of collega die zich er wel heel makkelijk vanaf heeft gemaakt en die dus mogelijk……

Bij het laatste gerecht van vandaag wordt het winnende team gehuldigd en mag elk team raden wie de uiteindelijke saboteur is……De Wie is de Rat Lunch is te boeken in diverse steden in Noord-Holland én op het Strand! Vraag naar de mogelijkheden!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Wie is de Rat deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Wie is de Rat deel 2
17.00 - 17.30 Dessert

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in een strandpaviljoen
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig genieten?
Niet telkens de knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan