Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens Tegen De Meisjes in Katwijk aan Zee

Details over dit uitje

Vooroordelen over de andere sekse genoeg natuurlijk! Tijdens Actief Events vrolijke spelshow 'De Jongens Tegen De Meisjes' in Katwijk aan Zee worden de machomannetjes en de 'shoppende' vrouwtjes onder de loep genomen. Door grappige vragen ontdekken al je vrienden en vriendinnen steeds meer over wat de jongens of de meisjes nu eigenlijk echt beweegt. De strijd gaat beginnen, wie is er slimmer?

Twee teams van aan de ene kant de mannen en aan de andere kant de vrouwen beantwoorden ludieke vragen, net als het gelijknamige Tv-spel. Onze superslimme presentator praat de hele show perfect aan elkaar en schroomt niet om links en rechts even te knipogen. Wie van de bekende vrouwen is het knapst zonder make-up? Kunnen de meisjes nu echt niet inparkeren en om de hoeveel minuten denken mannen nu eigenlijk echt aan seks?

Alle antwoorden op deze vragen worden door onze jury beoordeeld. De strijd gaat beginnen om de suprematie!! De goede naam van elk geslacht staat bij deze ludieke spelshow ter discussie! Zijn jullie nou echt zo dom of zijn wij zo slim?

Inclusief:
  • Goedlachse presentator of presentatrice
  • Feestelijk decor
  • Schandalig hilarische vragen en spelronden
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Locatie Katwijk aan Zee
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan