Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Hoorn

Details over dit uitje

Tegen de achtergrond van de historische binnenstad van Hoorn organiseert Actief Events het hilarische en ludieke spel Wie is de Rat. Uw gezelschap wordt verdeeld in teams en in elk team zit een geniepige saboteur van de tegenpartij. Deze 'rat' zal er alles aan doen om uw opdrachten te laten mislukken om zo meer punten te verdienen voor zijn eigen 'rattennest'.

Uw teamgenoten zullen zeer oplettend en slim moeten handelen want er staat heel wat op het spel! Uiteindelijk krijgt het winnende team een fantastische prijs. Met de jury wordt natuurlijk niet overlegd!
Spoor deze gluiperige intrigant op en speel het spel op het scherpst van de snede. U zult bijvoorbeeld moeten gaan “klootschieten”, als straatartiest wat pegels bij elkaar moeten zien te verdienen of speciale vragen moeten stellen aan nietsvermoedende toeristen. Zo verdient u de punten om dit spel te winnen en het is maar te hopen dat u de 'rat' op tijd kan opsporen. Voordat u het beseft heeft deze 'rat' een einde gemaakt aan de ambities van uw team en staat u met lege handen……

Inclusief:
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat


Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan