Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Team Challenge – Outdoor Survival

Details over dit uitje

Welkom bij het geweldige Actief Events buitenspektakel Team Challenge Outdoor Survival in het Kustgebied, waar teams van ongeveer 10 personen het tegen elkaar opnemen in een aantal bijzonder spectaculaire outdoor survival competitie elementen. Waan uzelf in de rimboe van bijvoorbeeld Zuid Amerika en probeer om met behulp van de vaardigheden en kennis van uw team deze dag te overleven.

Wat komt u allemaal tegen in de jungle?:

Brug bouwen

De brug naar uw bivak is ingestort en een diepe ravijn scheidt u nu van uw slaapplaatsen en voedsel! U krijgt de beschikking over een aantal palen en touwen, waarmee u een constructie moet bedenken waarmee een overspanning kan worden gemaakt. Uiteraard moet u de door u bedachte brug ook bouwen! Zorg er voor dat de constructie voldoende stevig is, want uw team zal via uw brug de overkant dienen te bereiken!

Jeep Special Task

Uw terreinwagen is gestrand! Rampzalig, want dit is uw enige vervoermiddel, op uw eigen benen na…maar uw moet nog zeker 100 mijl door de rimboe! Bedenk een constructie met palen en touwen waarmee u de jeep vlot kunt trekken en u uw weg door het owrwoud kunt vervolgen. Wees inventief en creatief!

Bamboe Constructie opdracht

De voor u en uw teamleden van essentieel belang zijnde bamboeconstructie is ’s nachts door een kudde olifanten totaal verwoest! Zonder deze constructie is uw expeditie mislukt! Laat u door de instructeur inlichten over de specifieke kenmerken en voorwaarden van deze constructie en bouw een nieuwe!

Oriëntatie en theorie

U bent de weg kwijt en hebt alleen een kompas waarmee u zich enigszins kunt oriënteren. Vind de weg terug naar uw basiskamp aan de hand van de letters die u kunt vinden als u de vragen die u gesteld worden juist beantwoord. Of verdwaal en blijf overgeleverd aan de wetten van jungle…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • prijsuitreiking

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan