088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Team Challenge – Outdoor Survival

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Team Challenge – Outdoor Survival

Welkom bij het geweldige Actief Events buitenspektakel Team Challenge Outdoor Survival in het Kustgebied, waar teams van ongeveer 10 personen het tegen elkaar opnemen in een aantal bijzonder spectaculaire outdoor survival competitie elementen. Waan uzelf in de rimboe van bijvoorbeeld Zuid Amerika en probeer om met behulp van de vaardigheden en kennis van uw team deze dag te overleven.

Wat komt u allemaal tegen in de jungle?:

Brug bouwen

De brug naar uw bivak is ingestort en een diepe ravijn scheidt u nu van uw slaapplaatsen en voedsel! U krijgt de beschikking over een aantal palen en touwen, waarmee u een constructie moet bedenken waarmee een overspanning kan worden gemaakt. Uiteraard moet u de door u bedachte brug ook bouwen! Zorg er voor dat de constructie voldoende stevig is, want uw team zal via uw brug de overkant dienen te bereiken!

Jeep Special Task

Uw terreinwagen is gestrand! Rampzalig, want dit is uw enige vervoermiddel, op uw eigen benen na…maar uw moet nog zeker 100 mijl door de rimboe! Bedenk een constructie met palen en touwen waarmee u de jeep vlot kunt trekken en u uw weg door het owrwoud kunt vervolgen. Wees inventief en creatief!

Bamboe Constructie opdracht

De voor u en uw teamleden van essentieel belang zijnde bamboeconstructie is ’s nachts door een kudde olifanten totaal verwoest! Zonder deze constructie is uw expeditie mislukt! Laat u door de instructeur inlichten over de specifieke kenmerken en voorwaarden van deze constructie en bouw een nieuwe!

Oriëntatie en theorie

U bent de weg kwijt en hebt alleen een kompas waarmee u zich enigszins kunt oriënteren. Vind de weg terug naar uw basiskamp aan de hand van de letters die u kunt vinden als u de vragen die u gesteld worden juist beantwoord. Of verdwaal en blijf overgeleverd aan de wetten van jungle…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • prijsuitreiking

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan