Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de rat Dinerspel in Hoek van Holland

Details over dit uitje

Actief Events organiseert in Hoek van Holland voor elk strijdend gezelschap het spannende en ludieke spel Wie is de Rat.Daarbij gaat het er om zoveel mogelijk geld te verdienen voor het eigen team. Dit wordt alleen heel moeilijk gemaakt door een verrader in uw midden, een echte financiële Rat die zijn eigen zakken probeert te spekken! Om de spanning en sensatie tijdens dit unieke spel af te wisselen met culinaire ontspanning serveren we tussendoor een overheerlijk 3-gangen menu of BBQ buffet!

Uw gezelschap wordt verdeeld in meerdere teams waarna u eerst gaat genieten van het voorgerecht. Daarna speelt u de eerste Puzzelronde en verdient u geld door de opdrachten goed uit te voeren en probeert u de Rat het kaas niet van uw brood te laten eten. Beide teams strijden dus voor zoveel mogelijk financiële middelen maar de Rat speelt alleen voor zichzelf! De Puzzelronde wordt opgevolgd door de Zwakste Schakel, de Verhalenronde, de Blufronde en tot slot de Rouletteronde. Halverwege kunt u genieten van een spectaculair hoofdgerecht!

Tijdens het dessert wordt de bancaire sector van elk team volledig doorgelicht door onze financiële specialisten! Natuurlijk gaat het erom dat u zoveel mogelijk heeft verdiend tijdens de spelronden en op het einde de Rat correct heeft geïdentificeerd! Neem de hoofdprijs in ontvangst en geniet van een afsluitend kopje koffie!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie aan de kust
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan