Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Alkmaar

Details over dit uitje

Actief Events heeft in Alkmaar voor elke strijdend groep het spannende en hilarische Wie is de Rat Dinerspel, waarbij u zoveel mogelijk geld moet verdienen.

Dit wordt alleen heel moeilijk gemaakt door een verrader in uw midden, een echte financiële Rat die zijn eigen zakken probeert te spekken!

Om de spanning en sensatie tijdens dit unieke spel af te wisselen met culinaire ontspanning serveren we tussendoor een overheerlijk 3-gangen menu!

Beleef dit uitje nu met korting!

Uw gezelschap wordt verdeeld in meerdere teams waarna u eerst gaat genieten van het voorgerecht. Daarna speelt u de eerste Puzzelronde en verdient u geld door de opdrachten goed uit te voeren en probeert u de Rat het kaas niet van uw brood te laten eten.

Beide teams strijden dus voor zoveel mogelijk financiële middelen maar de Rat speelt alleen voor zichzelf! De Puzzelronde wordt opgevolgd door de Zwakste Schakel, de Verhalenronde, de Blufronde en tot slot de Rouletteronde. Halverwege kunt u genieten van een spectaculair hoofdgerecht!

Tijdens het dessert wordt de bancaire sector van elk team volledig doorgelicht door onze financiële specialisten! Natuurlijk gaat het erom dat u zoveel mogelijk heeft verdiend tijdens de spelronden en op het einde de Rat correct heeft geïdentificeerd!

Neem de hoofdprijs in ontvangst en geniet van een afsluitend kopje koffie!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje centrum
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Prijs voor het beste team en rat

KORTING:

vanaf 15 personen € 63,50: NU € 59,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan