Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Wijk aan Zee

Details over dit uitje

Teamwork is zeker gewenst tijdens het altijd enerverende Flikken spel! Net zoals de gelijknamige Tv-serie komen jullie terecht in een spannende moordzaak. Als ervaren detectives gaan jullie op zoek naar de juiste sporen die leiden naar een nieuw hoofdstuk van dit uitdagende avontuur. Ook als bedrijfsuitje is dit de ideale manier om jullie analytisch vermogen te testen! Ons Flikken spel is voor doorpakkers en speurneuzen!

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, die de strijd met elkaar aangaan. Het spel bestaat uit drie delen, waarbij jullie op zoek gaan naar de moordenaar, het moordwapen en de moordlocatie.

Na twee uur speuren komt iedereen weer bij elkaar om de bevindingen te bespreken, onder het genot van een welverdiend drankje. Dit doen we in een gezellig café in het centrum van de door jullie uitgekozen stad en uiteraard krijg je dan te horen welk team de moordzaak het beste heeft opgelost. Niets is zeker tot het einde. Succes speurneuzen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een versnapering voor onderweg
  • 1 drankje na afloop
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Het Flikken spel kan ook in combinatie met een lekkere lunch of een uitgebreid diner worden gespeeld. Jullie worden dan tijdens het spel verwelkomd in maar liefst drie verschillende restaurants.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan