Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Swingende Percussie Workshop in Alkmaar

Details over dit uitje

Actief Events nodigt u uit in Alkmaar om in de Swingende Percussie Workshop samen te genieten van de ritmische klanken van allerlei percussie instrumenten.

U denkt dat u geen ritmegevoel hebt? Niet muzikaal en niet creatief bent?

Haha, laat ons niet lachen! Muziek is voor iedereen en we kunnen allemaal genieten van muziek, of je nou ritmegevoelig bent of niet!

Wedden dat u regelmatig met uw voeten of uw vingers het ritme meetikt, terwijl u heerlijk samen of in uw eentje luistert naar muziek ? Ja toch? Ziet u wel!

Speel zelf op trommels, conga’s, bongo’s, olievaten en noem maar op!
En… het blijft natuurlijk niet bij luisteren! Actief Events heeft deze intensieve percussie workshop in Alkmaar voor u in het vat (of drum als u dat meer aanspreekt).

Uiteraard krijgt u eerst een duidelijke uitleg over alle aanwezige percussie instrumenten, maar ook over de verschillende ritme’s die samen zullen worden gespeeld.

Na uitvoerige uitleg over de diverse instrumenten mag u het zelf proberen.

Samen muziek maken is niet alleen leuk om te doen, het vergt een intensieve samenwerking en is daardoor ook een geweldige manier van team building met een uiteindelijk een geweldig swingende apotheose!

U zult versteld staan van de geweldige kick die u krijgt van het gezamenlijk maken van muziek!

Beleef deze uiterst creatieve, verrassende, actieve, dynamische en energieke, maar vooral swingende middag in prachtig Alkmaar!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Materiaal

De workshops van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan