088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stoere Mannen Dag in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Stoere Mannen Dag in Amsterdam

Na de lunch krijgt u deze Stoere Mannen Dag in Amsterdam instructies van Actief Events, waarna we gebruik kunnen maken van de 21 meter hoge klimwanden.

10.00 - 11.00 Outdoor Lunch

Actief Events trapt deze Stoere-Mannendag in Amsterdam af met een outdoor lunch (ja natuurlijk gaan we met slecht weer naar binnen!), of zijn er soms stoere mannen in het gezelschap?

11.00 - 14.00 Workshop Klimmen

Dan moet u na de lunch er toch echt aan geloven! Eerst krijgt u deze Stoere Mannen Dag in Amsterdam instructies van Actief Events, waarna we gebruik kunnen maken van de 21 meter hoge klimwanden in de hal, met een klimmuur oppervlak van maar liefst 2200 m2.

U kunt horizontaal en ongezekerd (ja ja, maximaal 3 meter hoog en wel met valmatten hoor!) gaan boulderen op een oppervlak van 250 m2 of het parcours afleggen van grotten, touwbanen (zes meter boven de grond!) en abseilen.

15.30 - 19.00 Misdadig Amsterdam!

Wie kent niet de beroemde en beruchte namen uit de Amsterdamse penose, als Pistolen Paultje, Willem Holleeder, Haring Arie, Frits van de Wereld en natuurlijk Klaas “de Dominee” Bruinsma. Waarom kozen deze gangsters nou juist Amsterdam als plaats van hun duistere werkzaamheden?

Met behulp van geavanceerde GPS-apparatuur moet u per fiets uw weg vinden in het donkerste van Amsterdam. U ziet de prachtigste verborgen plekjes van de stad, waar de meest criminele gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.

Enne… let wel goed op tijdens de fietsspeurtocht, want deze stad is niet zo veilig als u denkt!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Een overheerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materialen
  • Materialen
  • 1 drankje tijdens de speurtocht
  • Prijsuitreiking

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan