Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stoere Mannen Dag in Amsterdam

Details over dit uitje

Na de lunch krijgt u deze Stoere Mannen Dag in Amsterdam instructies van Actief Events, waarna we gebruik kunnen maken van de 21 meter hoge klimwanden.

10.00 - 11.00 Outdoor Lunch

Actief Events trapt deze Stoere-Mannendag in Amsterdam af met een outdoor lunch (ja natuurlijk gaan we met slecht weer naar binnen!), of zijn er soms stoere mannen in het gezelschap?

11.00 - 14.00 Workshop Klimmen

Dan moet u na de lunch er toch echt aan geloven! Eerst krijgt u deze Stoere Mannen Dag in Amsterdam instructies van Actief Events, waarna we gebruik kunnen maken van de 21 meter hoge klimwanden in de hal, met een klimmuur oppervlak van maar liefst 2200 m2.

U kunt horizontaal en ongezekerd (ja ja, maximaal 3 meter hoog en wel met valmatten hoor!) gaan boulderen op een oppervlak van 250 m2 of het parcours afleggen van grotten, touwbanen (zes meter boven de grond!) en abseilen.

15.30 - 19.00 Misdadig Amsterdam!

Wie kent niet de beroemde en beruchte namen uit de Amsterdamse penose, als Pistolen Paultje, Willem Holleeder, Haring Arie, Frits van de Wereld en natuurlijk Klaas “de Dominee” Bruinsma. Waarom kozen deze gangsters nou juist Amsterdam als plaats van hun duistere werkzaamheden?

Met behulp van geavanceerde GPS-apparatuur moet u per fiets uw weg vinden in het donkerste van Amsterdam. U ziet de prachtigste verborgen plekjes van de stad, waar de meest criminele gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.

Enne… let wel goed op tijdens de fietsspeurtocht, want deze stad is niet zo veilig als u denkt!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Een overheerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materialen
  • Materialen
  • 1 drankje tijdens de speurtocht
  • Prijsuitreiking

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan