Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step-by-Step steptocht in Volendam

Details over dit uitje

Volendam op een sportieve manier verkennen? De stad is uitstekend geschikt voor een leuke steptocht van Actief Events, langs alle bekende plekken en monumenten. Uw step is geen gewone step, wij noemen het een ‘kickbike’ omdat de luxe en grote uitvoering wat meer tot de verbeelding spreekt! Op weg door Volendam krijgt u alles te horen over de historie en de markante architectuur!

Uw gids zal als eerste even voordoen hoe men de step het beste bestuurt en gaat u daarna voor door het prachtige centrum.

Tussendoor krijgt u natuurlijk de gelegenheid om even de benen te strekken en een lekker drankje te nuttigen in een oergezellig kroegje. Inmiddels bent u een geoefend kickbikebestuurder en draait u uw hand niet meer om voor een paar extra kilometers! Sportief, gezellig en zeer onderhoudend, boek uw Step-by-Step arrangement voor een leuke dag in de mooiste stad van Noord-Holland!

Inclusief:
  • Professionele gids en begeleider (met jarenlange ervaring)
  • Stoere Kickbike
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan