Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Diner in Volendam

Details over dit uitje

Zin in een avond vol grappige anekdotes? En lekker tafelen? Het Stand-Up Comedy Dinner van Actief Events in Volendam heeft het allemaal! Ingrediënten voor deze avond: een professionele grappenmaker die het hele gezelschap in extase brengt, gezellig kaarslicht, waardoor uw gezelschap er nog leuker uitziet en de lekkerste gerechten!

In het centrum van de stad begint u de avond met een heerlijk voorgerecht, waarna de comedian gaat warmdraaien en het gezelschap betrekt in zijn grappen en grollen. Na een tijdje weet u niet meer waar u het moet zoeken! Het hoofdgerecht is een welkome afwisseling tussen al die buikschuddende dijenkletsers door, een klein rustpunt in een verder doldwaze en komisch avond.

Na afloop geniet u van een likeurtje en een kopje koffie en laat u alles nog even bezinken. Met een grote glimlach op uw gezicht verlaat u de ruimte om in de auto nog even na te lachen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele Stand-Up Comedian
  • Locatie naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan